Farmaceut till Apotek Hjärtat Boxholm

Publicerad 29 februari 2024
📍
Östergötland, Linköping
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Är du legitimerad farmaceut och nyfiken på att testa att bo i Boxholm? Med Apotek Hjärtats Upptäckarpaket erbjuds du en bonus utöver din vanliga lön dina första år i tjänsten.

Därför ska du jobba hos oss, Tf Apotekschef Jenny Franssén berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Boxholm. Apoteket är ca 5 år och väldigt fint, har en egenvård med 16 moduler och två kassor/ receptkanaler. Det ligger på torget med ICA Nära och Systembolaget som närmsta grannar.

Öppettider måndag till fredag 8.30-17.30. Det är ett apotek som erbjuder stor omväxling eftersom vi oftast är två personer som jobbar, och du kommer få en möjlighet att lära dig det mesta inom apoteksdrift. För mig som chef, är det viktigt att vi sätter kunden i centrum och varje dag jobba för att överträffa kundens förväntningar.

Tillsammans jobbar vi som ett team mot uppsatta mål för att ge våra kunder den bästa servicen.

Det här apoteket är ett av våra upptäckarapotek där vi erbjuder det lilla extra till dig som är legitimerad farmaceut i Sverige.

Det innebär att du får en bonus utbetalad en gång per avslutat år under dina första tre år på apoteket (totalt 120 000:-). Du får även ta del av vårt mentorskapsprogram vilket ger en trygg start i din nya tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vill du passa på att jobba med en farmaceut som du jobbat med tidigare eller som du trivs bra med för närvarande? Nu finns möjligheten! Vi söker nu flera farmaceuter.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Upptäck med Hjärtat - ett extra erbjudande på detta apotek

För dig som ännu inte är tillsvidareanställd farmaceut på Apotek Hjärtat finns på det här apoteket möjlighet att ta del av Hjärtats upptäckarpaket. Erbjudandet innebär att du får en extra bonus de första tre åren av din anställning samt en extra trygghet i form av en mentor på apoteket som stöttar under den första tiden. Läs mer om detaljerna i erbjudandet här på Hjärtats karriärsida: Upptäckarpaketet

Sista ansökningsdag: 2024-05-30

Kontaktperson: Jenny Franssèn tfn: +46 010-4990228, mob: +46 727341418

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

i6DKYXf1nChhRyDwzawt