Farmaceut till Apotek hjärtat Enebyängen, Danderyd

Publicerad 29 januari 2024
📍
Stockholm, Danderyd
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Rasha Abdulmahdi berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Danderyd, vid Enebyängens handelsplats. Vi söker en ny kollega med möjlighet att utvecklas in i rollen som farmaciansvarig. Vill du vara med och jobba med ett glatt gäng? Då är Du varmt välkommen att söka till oss!

För mig som chef är det viktigt att alla jobbar som ett team där alla tar ansvar, hjälper och stöttar varandra. På apoteket sätter vi kunden i fokus, brinner för kundmöten och gör alltid det lilla extra för kundens hälsa och välmående. Våra kunden som besöker oss är främst stamkunder boende i närområdet och som jobbar i närheten av apoteket. Kunderna är tacksamma för våra generösa öppettider på vardagar 10-19, lördagar 10-17 och söndagar 11-17. Apoteket hanterar alla möjliga ärenden som APL-beställningar, licenser, dosutlämningar och även djurexpeditioner.

Kommunalt tar du dig från Stockholms central till apoteket I Enebyängen på drygt 30 minuter. Har du bil finns tillgång till gratis parkering utanför apoteket.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut, på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Så här jobbar en Farmaciansvarig farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du genom din farmaceutiska kompetens, engagemang och erfarenhet, till en bättre hälsa för våra kunder och till apotekets framgång.

I den här rollen har du möjlighet att växa in i rollen som farmaciansvarig. Som farmaciansvarig på Hjärtat ansvarar du för kompetensutveckling inom farmaci på din arbetsplats. Du ansvarar för eller stöttar apotekschefen i kontakterna med lokal sjukvård, och är en god förebild och coachande kollega i kundmötet. Du tillvaratar och sprider vardagskunskap i syfte att förbättra kvalitet, kundupplevelsen och öka försäljningen.

Efter att du har arbetat som Farmaciansvarig finns det möjlighet att gå vidare i karriären exempelvis som Farmacispecialist vars uppdrag är att, genom utbildning och stöd, stärka kompetensen hos Apotek Hjärtats medarbetare inom farmaciområdet.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtat-apotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtat-kollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

För att bli farmaciansvarig krävs att du arbetat minst ett år som farmaceut på apotek och har god kunskap i farmaceutisk rådgivning.

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Kontaktperson: Rasha Abdulmahdi

072-5215851

rasha.abdulmahdi@apotekhjartat.se

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!


O32xYKVtSYfasn5wOMoz