Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Oskarshamn

Publicerad 20 mars 2024
📍
Kalmar, Oskarshamn
🗓
Sista dag att söka: 15 september 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Ellinore berättar:

Hos oss på ICA Maxi får du en stimulerande arbetsplats och ett gäng härliga kollegor. Vi är ett glatt team där vi fokuserar på att allas styrkor ska få komma till sin rätta. Arbetet på ett matnära apotek erbjuder en arbetsdag men många olika kundmöten med varierande arbetsuppgifter.

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Oskarshamn

För mig som chef, är det viktigt att alla känner sig trygga i att kunna vara sig själva. Jag vill att alla ska trivas och tycka att det är roligt att åka till jobbet.

Våra kunder är allt ifrån nyfödda barn, djurägare samt personer i livets slutskede. Hos oss träffar vi alla olika typer av människor med olika behov av hjälp och råd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-10-01

Kontaktperson: Ellinore Hedman, ellinore.hedman@apotekhjartat.se

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!


8nexlOYMYqlOVgTvitKM