Farmaceut till Apotek Hjärtat Sveg - med ett extra erbjudande

Publicerad 5 mars 2024
📍
Jämtland Härjedalen, Härjedalen
🗓
Sista dag att söka: 1 juni 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Är du legitimerad farmaceut och nyfiken på att testa att bo i Sveg? Med Apotek Hjärtats Upptäckarpaket erbjuds du en bonus utöver din vanliga lön dina första år i tjänsten.

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Lotta Eriksson berättar:

Söker du en annan livsstil? Längtar du efter att bo och arbeta där naturen finns runt hörnet? Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Härjedalen! Här i Härjedalen får vi uppleva de fyra årstiderna med allt det har att erbjuda; skidåkning, vandring, fiske, golf, skoteråkning. Med närhet till Vemdals-, Lofsdals- och Funäsdalsfjällen är möjligheterna till en aktiv fritid oändliga. På Apotek Hjärtat i Sveg arbetar i dagsläget två farmaceuter och två apotekstekniker. Öppettiderna är måndag-fredag 9-17.30 och lördagar 10-14. Här finns möjlighet att utvecklas inom olika ansvarsområden. Som enda apoteket på orten får du här möta alla sorters kunder, och vi hanterar receptärenden både till människa och djur. Här passerar även många turister under både sommar och vinter.  

Det här apoteket är ett av våra upptäckarapotek där vi erbjuder det lilla extra till dig som är legitimerad farmaceut i Sverige. Det innebär att du får en bonus utbetalad en gång per avslutat år under dina första tre år på apoteket (totalt 120 000:-). Du får även ta del av vårt mentorskapsprogram vilket ger en trygg start i din nya tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. 

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Upptäck med Hjärtat - ett extra erbjudande på detta apotek


För dig som ännu inte är tillsvidareanställd farmaceut på Apotek Hjärtat finns på det här apoteket möjlighet att ta del av Hjärtats upptäckarpaket. Erbjudandet innebär att du får en extra bonus de första tre åren av din anställning samt en extra trygghet i form av en mentor på apoteket som stöttar under den första tiden. Läs mer om detaljerna i erbjudandet här på Hjärtats karriärsida: Upptäckarpaketet

Sista ansökningsdag: 2024-05-30


Kontaktperson: Lotta Eriksson, tel nr 0703760724


Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

rVo4deEveUkBBUgev2Cm