Farmaceut till Apotek Hjärtat Vara - med ett extra erbjudande

Publicerad 29 februari 2024
📍
Västra Götaland, Vara
🗓
Sista dag att söka: 30 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Roshna Mustafa berättar:

Välkommen att bli en del av vårt nya fina Apotek Hjärtat i Vara! Vill du vara med på framgångsresan så är detta ett fantastiskt tillfälle att verkligen få sätta din prägel och vara med från starten. För mig som apotekschef är det viktigt att vi sätter kunden i fokus och skapar förutsättningar för de bästa kundmötena samtidigt som vi har kul och trivs på jobbet! En positiv och inkluderande arbetsmiljö är en självklarhet och alla behöver vara med och skapa en vinnande teamkänsla. Är du extra nyfiken på rollen som LMA, varuansvarig eller farmaciansvarig så har vi nu möjligheten att erbjuda dig utveckling i den roll du brinner mest för.

Vårt nya apotek i Vara ligger inne på ICA Kvantum, vilket ger oss stabila kundflöden och stor variation i kunder. Öppettiderna är 8-20 på vardagar och 9-14 på lördag & söndag. Bemanningen kommer att bestå av 4 farmaceuter inklusive apotekschef och 2 tekniker.

Det här apoteket är ett av våra upptäckarapotek där vi erbjuder det lilla extra till dig som är legitimerad farmaceut i Sverige. Det innebär att du får en bonus utbetalad en gång per avslutat år under dina första tre år på apoteket (totalt 120 000:-). Du får även ta del av vårt mentorskapsprogram vilket ger en trygg start i din nya tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Upptäck med Hjärtat - ett extra erbjudande på detta apotek

För dig som ännu inte är tillsvidareanställd farmaceut på Apotek Hjärtat finns på det här apoteket möjlighet att ta del av Hjärtats upptäckarpaket. Erbjudandet innebär att du får en extra bonus de första tre åren av din anställning samt en extra trygghet i form av en mentor på apoteket som stöttar under den första tiden. Läs mer om detaljerna i erbjudandet här på Hjärtats karriärsida: Upptäckarpaketet

Sista ansökningsdag: 2024-05-30

Kontaktperson: Roshna Mustafa, +46 768760384

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!


sQjzA3k2VY45VVC3xJXo