Farmaceut till Apoteket Hjärtat ICA Kvantum Trollhättan

Publicerad 16 januari 2024
📍
Västra Götaland, Trollhättan
🗓
Sista dag att söka: 16 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Nazanin berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Trollhättan !

Apotekete öppnades maj 2023 , ett superfräsch och fin apotek , ligger precis innanför entren till Ica Kvantum Jätten .

Vår fantastiska team består av två apotekstekniker och 5 farmaceuter inklusiv mig som AC och nu söker jag efter en ny kollega för att komplettera vårt galada gäng.

För mig som chef, är det viktigt att du är målmedveten och engagerad . Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med dina kollegor . En nyfiken , lösningsorienterad och initiativtagande kollega som bidrar med att utveckla vårt fantastiska team ännu mer !

Som chef är jag lyhörd och flexible. Jag lägger stor vikt med att skapa en trivsam arbtesmiljö där alla kan utvecklas. Det är viktig för mig att alla kollegor drivs av våra gemensamma mål på apoteket och skapa bra resultat tillsammans men på rätt sätt .

Våra kunder är olika och i alla ålder. Apotekets öppetider är kl 8-21 alla dagar i veckan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Kontaktperson:Nazanin Ghobadpour

Mejl : Nazanin.Ghobadpour@apotekhjartat.se

tel: 0766950388

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

zxRoXIP38E1UkH3kh6l3