Farmaceut till Apoteksgruppen i Göteborg Eklandagatan

Publicerad 8 februari 2024
📍
Västra Götaland, Göteborg
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till vår värld! 👑 Vår vision är en värld som mår bra, och du kan hjälpa oss att göra den visionen verklig. Vi tror att meningsfulla arbetsuppgifter, starka teamrelationer och en generös dos skratt skapar en arbetsmiljö som inspirerar och stärker oss och alla våra kunder. Med fokus på både här och nu, samt på framtiden - bidrar vi tillsammans till en värld som mår bra! 🌍🧡🚀

Din roll som farmaceut för Apoteksgruppen Göteborg Johanneberg

Apoteksgruppen ligger i stadsdelen Johanneberg med omedelbar närhet till Chalmers och en stenkast ifrån Göteborgs evenemang stråk. Stadsdelen Johanneberg kommer att genomgår stora omvandlingar inom de närmsta åren och därmed kommer att bli en ännu trevligare stadsdel..

Vi söker en driven, engagerad och erfaren farmaceut med några års erfarenhet från apoteksbranschen. Erfarenhet från förekommande roller inom apotek som LMA, egenvårdansvar är meriterande. Den typiska kunden hos oss är barnfamiljer, äldre, egenvårdskunder, receptkunder. Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt team bestående av 3-4 farmaceuter och en övrig personal som gemensamt tar stort ansvar för apoteket och erbjuder bästa möjligen service och omtanken till våra kunder.

Det dagliga arbetet är omväxlande och innefattar allt ifrån rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lagerhållning, kampanjarbete, kvalité och utveckling. I rollen ingår även följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

- Du ansvarar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och erbjuda bästa möjliga patientrådgivning.
- Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik genom bra samarbete med dina kollegor.

Apoteket är öppet 09:30- 18:30 på vardagar, 10:00- 14:00 på lördagar.

Vi erbjuder en tillsvidare anställning som dock föregås av en kortare provanställning på ca 3 månader. Tjänstens omfattning är på ca 80-90 % .
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. För att trivas i rollen tror vi att du brinner för att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Vi tror också att du trivs allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydligt uppsatta mål.

Din ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan vill vi ha ditt CV samt ett Personligt brev.

I slutet av rekryteringsprocessen tillämpar vi en bakgrundskontroll på samtliga personer vi vill anställa, oavsett roll eller funktion. Då vi enbart tillämpar detta på slutkandidat informerar vi mer om det längre fram.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta personalansvarig Navid, på tel. 070-402 75 73

Varmt välkommen med din ansökan! 😊

Kärnan inom Kronans Apotek handlar om att vi ska må bra tillsammans. När vi har meningsfulla uppgifter, omfamnar varandras olikheter och delar många skrattar kan vi göra stor skillnad tillsammans. Strävan om att må bra är något vi delar med våra fackliga parter och tillsammans arbetar vi för en värld som mår bra. För att komma i kontakt med facklig representant Gunilla Andersson från Unionen, maila gunilla.andersson@kronansapotek.se och facklig representant Aisha Karimi från Sveriges Farmaceuter, maila af.kronan@sverigesfarmaceuter.se.

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen.

Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan!

yggSsr6L7CFYa5V7XnLD