Farmaceut till Blomstermåla

Publicerad 14 mars 2024
📍
Kalmar, Oskarshamn
🗓
Sista dag att söka: 12 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?


Beskrivning av jobb

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Anneli Pettersson berättar:

Välkommen till vårt lilla mysiga Apotek i Hjärtat av Blomstermåla. Apoteket är beläget i samma byggnad som Hälsocentralen. Apoteket är öppet måndag - fredag, helger och röda dagar stängt.

För mig som chef, är det viktigt att du är ansvarsfull, gillar omväxlande arbetsuppgifter, har stort kundfocus och omtanke om våra kunder. Blomstermåla är en liten ort, våra kunder kommer mestadels från närområdet.

Du behöver även vara en god lagspelare och kommer att ingå i vårt team Blomstermåla samt sjukhusapoteket Oskarshamn. Med dig blir vi 4 engagerade farmaceuter som trivs tillsammans och ställer upp och hjälper varandra. I arbetet ingår att jobba på Apotek Hjärtat Oskarshamns sjukhus, både för att få omväxling och utbyte av erfarenheter med kollegor, då man arbetar som ensam farmaceut i

Blomstermåla.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på 80 % eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-05-12

Kontaktperson: Apotekschef Anneli Pettersson 072-240 99 80

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!


WCVBcZ5cOuI9LyXt97b5