Farmaceut till Broby

Publicerad 18 mars 2024
📍
Skåne, Östra Göinge
🗓
Sista dag att söka: 18 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Därför ska du jobba hos mig, Apotekschef Sam berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i hjärtat av Broby!

Apoteket ligger centralt i Broby och bredvid ICA. Apoteket i Broby har många stamkunder i olika åldrar. Våra öppettider är vardagar 09-18 samt lördagar 10-13.

Vi är ett flexibelt och engagerat gäng bestående av 2 farmaceuter och 2 tekniker, som ser fram emot en ny kollega.

Jag som chef ser allas värde och lyssnar på min personal. För mig är det viktigaste uppgiften på apoteket är att ta hand om mina anställda därför söka jag dig (farmaceut) för att skapa en bättre bemanning och bättre arbetsplats, där man har mer tid till att lära sig och utveckla på en stabil arbetsplats.

För mig är det viktigt att min personal har ett bra arbetsmiljö där vi kan jobba effektivt och kan ha roligt på arbetsplatsen. Om du är intresserad finns det möjlighet att bli farmaceut ansvarig och lager ansvarig.

Det viktigt att du är en positiv lagspelare som medbringar positiv energi till arbetsplatsen. Du är serviceinriktad och har kunden i fokus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Så här jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård.

Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Sista ansökningsdag: 2024-04-18

Kontaktperson: Sam Mubarak

mobilnr: 010-4221054

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!


yjcNuLEu7Py4WfQabKYC