Farmaceuter till Apotek Hjärtats nyöppning i Avesta!

Publicerad 19 mars 2024
📍
Dalarna, Avesta
🗓
Sista dag att söka: 30 juni 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Därför ska du jobba i min region, Regionchef Chelenk-Douaa Kamil

Spännande nyheter!

Region Mälardalen Norr växer ännu mer i höst. Jag är glad att meddela att vi kommer att välkomna vårt 18:e apotek till regionen- i Avesta.


Vi söker nu en farmaceuter som vill vara med och starta upp och driva detta nya apotek tillsammans.

I regionen arbetar vi tätt tillsammans och hjälper varandra i vardagen. Du kommer att finna en grupp engagerade chefer och farmaceuter som har roligt tillsammans och delar med sig till varandra för att ständigt utvecklas.

För mig som chef, är det viktigt att du har ett stort engagemang för ditt arbete och är villig att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Apoteket kommer att ligga i anslutning till ICA Kvantum i Avesta och öppettiderna är mån-fre 8-20 och lör-sön 10-15

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Kontaktperson: Regionchef Chelenk-Douaa Kamil, 073 566 14 29

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

OO9QLfzOZpulzU5zSfNj