Forenede Care söker engagerade vårdbiträde under sommaren till VERKSAMHE...

Publicerad 2 februari 2024
📍
Skåne, Höganäs
🗓
Sista dag att söka: 21 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi på Forenede Care söker dig som vill jobba som vårdbiträde hos oss under hela eller delar av sommaren på vårt hemtrevliga äldreboende Sälgen.

Som vårdbiträde hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende.

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Vi söker nu nya vårdbiträden till vårt hemtrevliga äldreboende Sälgen.

Sälgen är ett särskilt boende med 50 platser, centralt beläget i Höganäs med närhet till apotek och andra servicebutiker. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning och mycket ljusinsläpp samt en uppskattad trädgård som används flitigt under sommartid. Här finns en restaurang som är öppen dagligen för allmänheten. I köket tillagar våra kockar och kökspersonal all mat till oss och du har möjlighet att äta i restaurangen.

Hos oss får du kompetenta och hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som vårdbiträde och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

I tjänsten som vårdbiträde hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Det görs exempelvis genom att utföra personlig hygien, hjälpa till vid förberedelser och servering av måltid, svara på larm och socialt umgänge. Socialt umgänge kan bland annat handla om samtal, spel, cykeltur, musikaktiviteter eller liknande.

Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att få förlängning av tjänsten.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu kollegor till sommaren med startdatum 2024-06-10 eller efter överenskommelse.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

-
Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som vårdbiträde får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.

-
Personlig utveckling samt kompetensutveckling.
Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.

-
Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

Ange 2024-04-17

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

c1zn7wiP74G4zTQ61HmJ