Forenede Care söker engagerade vårdbiträden under sommaren till Björkbac...

Publicerad 12 februari 2024
📍
Skåne, Lund
🗓
Sista dag att söka: 31 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi på Forenede Care söker dig som vill jobba som vårdbiträde och vill jobba under hela eller delar av sommaren till vårt hemtrevliga äldreboende Björkbacken.

Som vårdbiträde hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende och varje dag är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Björkbacken äldreboende i Lund ligger lantligt och i vackra omgivningar i utkanten av Dalby med naturen runt knuten och gångavstånd till centrum. Här erbjuder vi en trygg, välkomnande och gemytlig atmosfär med stort fokus på ditt önskemål kring omvårdnad, aktiviteter och måltider. När vädret tillåter under den varmare årstiden flyttar vi ut aktiviteterna i vår fina trädgård eller i lusthuset. Björkbacken har en somatisk inriktning med 42 platser som fördelas på 3 avdelningar. Vid enheten arbetar många duktiga medarbetare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare, verksamhetschef samt Leva livet inspiratör. Till oss i Dalby kan du antingen ta dig via buss från Lund eller om du kör egen bil så finns parkering direkt i anslutning till boendet.

Hos oss får du kompetenta och hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som vårdbiträde och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och ges möjlighet att växa tillsammans med oss.

I tjänsten som vårdbiträde hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Det görs exempelvis genom att utföra personlig hygien, hjälpa till vid förberedelser och servering av måltid, svara på larm och socialt umgänge. Socialt umgänge kan bland annat handla om samtal, spel, cykeltur, musikaktiviteter eller liknande. Det ingår även efter bedömd lämplighet att utföra delegerande arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning.

Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att få förlängning av tjänsten eller tillsvidareanställning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu flertalet vårdbiträden för att göra en bra sommar för våra boende. Sysselsättningsgrader kan vara varierande, dock ser vi gärna om möjligt att du arbetar minst 75% eller mer för att kunna arbeta på schemarad. Anställningsform är vikariat över sommaren juni-augusti men kan komma att förlängas. Startdatum är 2024-06-01 där vikariatet påbörjas med introduktion på aktuell avdelning samt även viss form av utbildning som ingår i att arbeta hos oss på Björkbacken samt inom Forenede Care.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa och bibehålla relationer, har ett stort engagemang i de uppgifter du utför och i de relationer som finns till både våra boende, anhöriga och övriga kollegor. Du är serviceinriktad och gillar att ge av dig själv för att på så vis skapa en meningsfull och givande vardag för våra boenden. Hos oss jobbar vi dels i team men även självständigt så det är viktigt att du är bekväm i bägge delar.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisande av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

-
Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som vårdbiträde får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.

-
Personlig utveckling samt kompetensutveckling.
Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.

-
Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

Ansökan tas emot löpande, dock senast 240414. Vänta inte med din ansökan!

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

TkhrzeqzhZ8sj0YFStKZ