Företagssköterska

Publicerad 15 mars 2024
📍
Stockholm, Upplands Väsby
🗓
Sista dag att söka: 15 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Är du intresserad av att bidra till utvecklingen av vår verksamhet och verka för en hälsosam och hållbar arbetsmiljö där välbefinnande och arbetsmiljö prioriteras? Vlg Företagshälsa, en del av Doktor.se-koncernen, är en etablerad aktör inom företagshälsovård som erbjuder en bredd av tjänster till organisationer över alla branscher. Vårt mål är att ge stöd, både förebyggande och anpassat efter specifika behov, samt att främja välmående på individ-, grupp-, och organisationsnivå.

Vårt team är mångsidigt och inkluderar kompetenser som företagsläkare, sjuksköterskor, psykologer/psykoterapeuter, ergonomer, hälsostrateger/pedagoger, arbetsmiljöingenjörer, organisationskonsulter, en kundansvarig, och en administratör. Vi är stolta över vår förmåga att behålla långvariga kundrelationer sedan start och är ständigt ivriga att hjälpa nya kunder att förbättra hälsa, effektivitet och lönsamhet.


Om rollen

Som sjuksköterska har du en central roll i vår verksamhet och för våra kunder. Ditt arbete kommer att omfatta en rad uppgifter, inklusive:

  • Genomförande av olika typer av hälsokontroller
  • Utfärdande av intyg, hantering av drogtest, provtagning och vaccinationer
  • Erbjuda rådgivning över telefon, hantera sjukanmälningar och friskanmälningar
  • Utföra hälsosamtal rörande hälsa, livsstil och arbetsmiljö
  • Hantera kundkontakter och utföra administrativa uppgifter

Det kan också finnas möjlighet att hålla utbildningar, genomföra återrapporter, koordinera rehabilitering och projekt.


Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för hälsa, livsstil och att skapa en bättre arbetsmiljö. Erfarenhet av att arbeta med journalsystem är något du är van vid. Du uppskattar möjligheten att möta, inspirera och göra skillnad för både kunder och kollegor. Att arbeta i team är något du trivs med och din höga servicekänsla lyser igenom i allt du gör.

För rollen söker vi en sjuksköterska med några års erfarenhet inom företagshälsovård, eller dig som är utbildad företagssköterska. Det är ett plus om du har kompetens inom hälsoprofilbedömning och konditionstester, samt erfarenhet av att arbeta självständigt med kunder.


Vi erbjuder dig

Hos oss får du en arbetsplats att utvecklas på, fenomenala kollegor och att bli en del av en växande vårdkoncern med många kontaktytor. Tillsammans skapar vi härlig teamkänsla, fin gemenskap och stark kultur!


Mer praktiska detaljer

  • Önskad start är augusti/september 2024, men självklart tar vi hänsyn till din uppsägningstid och önskemål
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-75% (eventuellt högre tjänstgöring på sikt) med inledande provanställning
  • Din placering kommer vara på Vlg Företagshälsa, Kanalvägen 1A


Kan det vara dig vi söker?

Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Observera att vi inte önskar något personligt brev.

Välkommen med din ansökan!

8sy4jdJOU7AVLPNGnXAp