Forskningssjuksköterska inom dermatologi

Publicerad 4 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Vi utvecklar vår forskningsverksamhet och öppnar nu upp för två tjänster som forskningssjuksköterska för forskning inom dermatologi. Vi söker nu dig som är leg. Sjuksköterska med intresse av registerarbete och forskning.


Om oss

Killasli Medical har två hudmottagningar i Älvsjö och Skärholmen. Vi är privat hudmottagning med landstingsavtal och vi har ett stort patientflöde från hela Stockholm men patienter kommer från övriga delar av Sverige. Vi startade i Älvsjö 2016 och har sedan dess växt och blivit större i både mottagning och personalstyrka. Idag är vi runt 80 som arbetar och i vårt team finner du specialistläkare inom dermatologi, leg. sjuksköterskor, undersköterskor, hud- och laserterapeuter samt medicinska sekreterare och administratörer.

Vi har haft flera studier på mottagningen och har nu en större pågående som slutar i december 2024. I Maj påbörjas nästa studie, i och med den studien söker vi nu två stycken sjuksköterskor till vår forskningsenhet.


Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som har fleråriga yrkeserfarenheter. Du har tidigare forskningserfarenhet/läkemedelsprövningar, utbildning i GCP (Good Clinical Practice). Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete inom dermatologi är strakt meriterande men ej ett krav. Som person är du trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och strukturerat med utrymme för flexibilitet. Du är flexibel och kan navigera snabbt i vad som behöver prioriteras. Eftersom vårt arbete bygger på personliga möten är det viktigt med professionellt bemötande. Du är därmed trygg och bra på att skapa relationer så att patienterna känner sig trygga genom studiens gång.


Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Arbetsuppgifterna

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara kopplade till forskningsstudier, exempelvis läkemedelsprövningar med planering och koordinering av mottagning, behandling och provtagning. Även mottagningsarbete och koordinering av patientregister kan ingå i tjänsten.


Arbetstiderna är dagtid på mottagningen med patientkontakt, patientomhändertagande, utvärdering av patienternas symtom samt insamling och register av patientdata. Som forskningssjuksköterska kommer du också ha en nära kontakt och samarbete med läkemedelsföretag. Arbetet kan ske på både Älvsjö och Skärholmen.

7d4Hy8Umpqk5ywMrRcQ9