Fysioterapeut till Kiruna Sjukhus

Publicerad 9 januari 2024
📍
Norrbotten, Kiruna
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Paramedicinska enheten är en del av medicin/rehab kliniken på Kiruna sjukhus. Här ingår arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kuratorer som arbetar på sjukhusets avdelningar och mottagningar.


Nu söker vi efter en kollega till oss på Paramedicin på Kiruna sjukhus!Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut  med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom sjukvård.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Du har god samarbetsförmåga, är empatisk och har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv utan att ta över personens känslor. Du har förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.  Det är meriterande om du är flexibel, har helhetssyn, är problemlösande och kan hantera komplexa frågor.Det här får du arbeta med

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete som fysioterapeut inom medicin/rehab kliniken. Arbetet innehåller huvudsakligen fysioterapeutiskt arbete på vårdavdelning, öppenvårdsrehab, hjärtrehab samt sjukhusansluten hemrehabilitering tillsammans med dina kollegor. Att handleda studenter samt kontinuerligt utvecklingsarbete på kliniken ingår också i arbetsuppgifterna. 


Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/ 

-  Kontinuerlig kompetensutveckling

-  Arbete med erfarna och engagerad kollegor

- En arbetsplats som arbetar strukturerat med förbättringar


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dag med flextid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan!

Z0G5Axn838iz8mXehocC