Fysioterapeut till Ortopedkliniken, Capio S:t Görans Sjukhus

Publicerad 18 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 17 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Capio S:t Görans Sjukhus

På Capio S:t Görans sjukhus arbetar du central i Stockholm, på ett ”lagom” stort sjukhus med stark vi-känsla, cirka 2 500 stolta medarbetare och nöjda patienter. Vi är ett sjukhus med hög kvalitet, väl fungerande organisation med korta beslutsvägar och chefer som är närvarande i vardagen. Vi vill alltid utvecklas, ge en bättre och effektivare vård till patienterna men också ta hand om dig, ta tillvara dina idéer, din kompetens och hjälpa dig att utvecklas.

Paramedicinska enheten

Vi är 13 fysioterapeuter och 5 arbetsterapeuter som ansvarar för rehabiliteringen av Ortopedklinikens patienter. Det är en grupp med stort kunnande som genomsyras av viljan att hela tiden bli bättre och leverera förstklassig vård. Vi har ett tätt samarbete med övriga professioner och strävar efter att arbeta teamorienterat. Regelbundet anordnas internutbildningar, gemensam frukost och andra aktiviteter för att främja arbetsglädje och god gemenskap. För oss är det viktigt att trivas på jobbet!

Om rollen

Du kommer att vara anställd på Ortopedkliniken med fysioterapeutiska arbetsuppgifter inom slutenvården på både akut- och elektiv ortopedisk vårdavdelning. Du kommer även arbeta inom öppenvården vilket innefattar både individuella behandlingar och gruppbesök för rehabträning och informationsgrupper. Arbetsuppgifterna består främst av bedömning, tidig mobilisering och initiering av rehabiliteringsträning efter ortopedisk kirurgi. Du ingår även i mindre arbetsgrupper som arbetar med kvalitetsutveckling av verksamheten. Viss helgtjänstgöring förekommer. Handledning av studenter. Det finns goda möjligheter till utbildning både externt och internt av kunniga och erfarna kollegor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag och fri tillgång till vårt gym.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med intresse för ortopedi och minst 2 års erfarenhet inom relevant område. Erfarenhet av bedömning och rehabilitering efter axelskador är meriterande då vår ortopedklinik har en stor axelsektion. Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, framåtanda och samarbetsförmåga.

Villkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Startdatum enl överenskommelse. Vi tillämpar flextid.

Facklig företrädare
Johan Westermark
johan.westermark@capiostgoran.se

Ansökan

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-03-18

Sista ansökningsdag: 2024-05-17

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

BzCHPWaqu9F1HWovPVOr