Fysioterapeut/sjukgymnast till Tullkvarnsvägen

Publicerad 8 mars 2024
📍
Jämtland Härjedalen, Krokom
🗓
Sista dag att söka: 25 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Har Du erfarenhet och intresse av omsorg av äldre samt tycker att det är viktigt att skratta och ha roligt på jobbet? Då är Du kanske den vi söker?

Tullkvarnsvägen öppnade i maj 2023 och är ett särskilt boende med 60 platser varav 10 platser är avsedda för korttids- och växelvård. De gemensamma utrymmena i byggnaden är öppna, levande, överblickbara och blir naturliga mötesplatser. Runt huset finns det balkonger i olika väderstreck och en takterrass med växthus. Trädgården erbjuder en varierad utemiljö för aktiviteter, vila, sommardjur, plantering, boulespel och mycket annat. Vi vill att de som bor på Tullkvarnsvägen ska få vård och omsorg av absolut högsta kvalitet. Här är mötet mellan människorna det viktigaste, ständigt med individen i fokus. Vi arbetar med personcentrerad vård där allt vi gör utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera och behålla de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar efter vår vision: vi vill göra skillnad för människan, för framtiden och för samhället.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är fysioterapeut/sjukgymnast gärna med erfarenhet inom äldreomsorg och som värdesätter ett arbetssätt där vårdtagaren är i fokus. Din kompetens och kreativitet ligger till grund för att varje individs behov tillgodoses med hänsyn till personens förutsättningar. bedömningar och insatser. Dina arbetsuppgifter kan bestå av

- Planering, delegering och ordination av träning/aktiviteter
- Uppföljning och utvärdering av insatta åtgärder
- Utprovning, justering och förskrivning av medicintekniska produkter/hjälpmedel
- Handledning av personal i vardagsrehabilitering
- Tvärprofessionellt arbete med undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med och påverkar och utvecklar vår verksamhet. Du har ett mycket nära samarbete med patientansvarig AT, SSK, läkare, verksamhetschef, bitr. verksamhetschef, samordnare och omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som fysioterapeut/sjukgymnast. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan och CV. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Arbetstid/varaktighet

100%, tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tjänstgöring helgfri måndag-fredag.

uY4NFsMwOySImot3bYhK