Gör din sommar meningsfull, sök semestervikariat inom äldreomsorgen

Publicerad 15 december 2023
📍
Kalmar, Torsås
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Torsås kommun - en kommun med närhet och livskvalité i södra Kalmar län. Kommunen, med ca 7 000 invånare, kan beskrivas som ett Sverige i miniatyr. Här finns havet, kusten, stränderna, slättlandet, sjöarna och skogarna. Näringslivet domineras av tillverkningsindustrin men har också en stor potential inom besöksnäring och andra områden. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet och stor trygghet för invånare och besökare. Torsås kommun har fem förvaltningar och två helägda bolag.
I Torsås kommun vågar vi hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer. För att lyckas jobbar vi nära varandra. Vi samarbetar mot ett gemensamt mål; att ge alla som bor här de bästa förutsättningarna för ett gott liv. Att vi har nära till varandra märks genom att vi tar tillvara på varandras styrkor. Att förvaltningar och verksamheter arbetar nära varandra gör också att det aldrig är långt mellan medarbetare och chef, vilket i sin tur leder till att vi har korta beslutsvägar och får mycket gjort.
Torsås kommuns värdegrund bygger på orden Delaktighet, Utveckling, Tydlighet och Trygghet. Ett förhållningssätt som varje medarbetare och förtroendevald visar i det dagliga arbetet och i möte med medborgare och kunder.

••

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter
Gör din sommar meningsfull - sök semestervikariat i omsorgen!

Hos oss arbetar du främst med äldre personer i deras hem eller på särskilt boende.
Vårt arbete sker utifrån våra värdeord delaktighet, utveckling, tydlighet och trygghet. Arbetet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med olika människor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor, exempelvis påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, sociala aktiviteter och framförallt visa personlig omtanke. Vår verksamhet pågår hela tiden vilket innebär att du kommer att arbeta på vardagar, helger, kvällar och nätter.

Det finns goda möjligheter till fortsatt arbete som timvikarie efter sommaren.

Berätta gärna i ditt CV om du är mest intresserad av att jobba i hemtjänst eller särskilt boende.


KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet, men för att trivas och göra ett bra arbete behöver du ha ett genuint intresse för människor. Du behöver inte kunna allt, du kommer att få en ordentlig introduktion innan du börjar jobba.

Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenheter inom omvårdnadsarbete. Vi är också intresserade av dig som har pedagogisk eller beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning. Har du dessutom arbetat hos oss tidigare och har goda referenser är även det meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkortskrav B på en del av tjänsterna.

För samtliga våra semestervikariat ska du vara minst 18 år. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket. Inom hemtjänst är körkort ett krav.

När du söker jobb inom omsorgsavdelningen begär arbetsgivaren att du uppvisar utdrag ur polisens belastningsregister. På polisen hemsida https://polisen.se/ väljer du registerutdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning, blankettnummer 442-9.

Ansökningshandlingarna kommer att behandlas löpande.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)
Varmt välkommen med din ansökan!

W1qNDeaW6xT2oYD4k7qQ