Granparkens äldreboende söker arbetsterapeut

Publicerad 26 januari 2024
📍
Stockholm, Norrtälje
🗓
Sista dag att söka: 13 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du arbetsterapeut och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra äldre får en kvalitativ vård- och omsorg? Då kanske du är vår nya kollega!

Beskrivning av tjänsten som arbetsterapeut:
Vi söker nu en arbetsterapeut till Granparkens äldreboende

Granparken erbjuder 48 lägenheter fördelade på 2 våningsplan med inriktning för personer med demenssjukdom och somatisk.

Dina arbetstider är förlagda dagtid, vardagar mellan kl. 8-16, inga röda dagar eller helger.

En arbetsterapeut inom Norlandia är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika situationer.

Arbetsuppgifter:

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att ansvara för att göra arbetsterapeutiska utredningar, bedömningar och åtgärder. Bedömningar och arbetet görs utifrån rehabiliterande och funktionsbevarande omsorg samt efter den äldres behov, önskemål och resurser. Du ansvarar för utprovning och förskrivning av medicintekniska produkter samt hjälpmedel. Du kommer, vid behov, att tillsammans med fysioterapeut hålla i ergonomi- och förflyttningsteknik utbildningar för personalen.

Du arbetar med omtanke i allt du gör med stort eget ansvar och har förmågan att prioritera och leda andra även vid förändrade omständigheter. Flexibilitet och kollegialt samarbete är av stor vikt i uppdraget.

Vi erbjuder dig:
- Attraktiva villkor
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag
- Rabatter och erbjudande på våra hotell och stuganläggningar
- Rabatt på Norweigan

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:
- Legitimerad arbetsterapeut
- Tidigare erfarenhet som arbetsterapeut inom äldreomsorg (starkt meriterande)
- Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift
- Körkort (meriterande)

För att lyckas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som trivs med att samarbeta med andra samt har en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund ( www.norlandia.se (http://www.norlandia.se/)).

Om Norlandia: Norlandia erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, förskolor och patienthotell. Vår mångåriga erfarenhet av pedagogik och lärande, hotellservice och restaurangverksamhet, vård och omsorg är en unik plattform i vårt dagliga arbete med att skapa dagens och framtidens tjänster. Vårt ledord gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Övrig information:
- Anställningsform: Tillsvidare (provanställning tillämpas om 6 månader)
- Omfattning: Deltid
- Arbetstider: mån-fre

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Anette Törnberg på granparken.verksamhetschef@norlandia.com

sfJk6QvWn89tLY0WKURo