Granskningstandläkare

Publicerad 1 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 18 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 40% till 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du tandläkare med bred kompetens och vill bidra till regionens granskning och utveckling inom regionfinansierad vuxentandvård? Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du gör skillnad.

Tillsammans arbetar vi för god tandhälsa och hög kvalitet på beställd tandvård. Välkommen att söka till oss!

Om oss

Tandvårdsenheten är en del av hälso- och sjukvårdsförvaltningen (HSF), Region Stockholm. Tandvårdsenheten planerar, beställer och följer upp tandvårdsverksamheten för barn- och ungdomstandvård samt regionfinansierat tandvårdsstöd för vuxna. En annan viktig uppgift för enheten är att bistå politikerna i Hälso- och sjukvårdsnämnden med kunskap och fakta som underlag till politiska beslut.

Om tjänsten

Tandvårdsenheten följer upp den regionfinansierade tandvården genom granskningsarbete. I ditt arbete samarbetar du med regionens andra granskningstandläkare. Du följer upp den levererade tandvården, tar beslut i granskningsärenden och deltar i revidering av regionens Anvisningar för tandvård. Du har kontakter såväl internt som externt med till exempel myndigheter och vårdgivare.

Tjänsten som erbjuds är en timanställning på 40% under 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning. För tjänsten krävs att du inte är kliniskt verksam i Stockholms län eller hos vårdgivare som har avtal med Region Stockholm.

Vem är du?

Kvalifikationer

Vi söker dig med lång och bred klinisk erfarenhet av vuxentandvård, framför allt regionfinansierad vuxentandvård. Du har goda kunskaper i regionens Anvisningar för tandvård samt TLV:s föreskrifter om statligt tandvårdsstöd och kan tillämpa och kommunicera beslut inom ett komplext regelverk. Det är meriterande om du har erfarenhet av kvalité- och/eller tillsynsarbete.

Dina personliga egenskaper

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Då arbetet innebär många kontaktytor såväl internt som externt krävs en god social förmåga och god förmåga att samarbeta. Du har administrativ fallenhet och en god kapacitet att möta utmaningar och aktivt delta i enhetens utvecklingsarbete genom granskningsarbetet. Som person är du flexibel, strukturerad och noggrann, med ett objektivt förhållningssätt och god integritet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling.  Här kan du läsa mer om förmånerna i vårt kollektivavtal.

Vi sitter i nya fina lokaler på Lindhagensgatan 98. Hit tar du dig enkelt med tunnelbana eller buss.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan räcker det med att bifoga ditt CV och personligt brev. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal frågor.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för Region Stockholms omställningsarbete. 
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen stödjer Region Stockholms politiska organisation för att invånarna i Stockholms län har tillgång till en god och säker hälso- och sjukvård samt tandvård. Det innebär att förvaltningen beställer och följer upp hälso- och sjukvård och tandvård för 75 miljarder kronor årligen. Förvaltningen ansvarar också för kunskapsstyrningsorganisationen i Region Stockholm, samt en rad funktioner som är avgörande för hälso- och sjukvårdssystemet, såsom smittskydd, vårdhygien, kris- och katastrofberedskap. https://www.sll.se/om-regionstockholm/Organisation/forvaltningar/halso-och-sjukvardsforvaltningen/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

zUtn6mRciLkSoZuCOEOL