Gruppchef Attendo Vällingbygården

Publicerad 16 februari 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 4 augusti 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Vällingbygården är ett modernt äldreboende med 39 lägenheter uppdelat i fem boendeenheter vilket ger en familjär känsla. Tre enheter är avsedda för personer med demenssjukdom och två för personer med somatisk sjukdom. Attendo Vällingbygården ligger precis runt hörnet från hela Vällingby centrum med ett stort utbud av butiker, caféer, bibliotek m.m. Hit finns det även väldigt bra kommunikationer med T-bana eller buss. I närheten av boendet finns även flertalet parker att promenera i.

Beskrivning av tjänsten

Som gruppchef är din primära uppgift att coacha och arbeta i omvårdnadsarbete tillsamman med ditt team. I rollen som gruppchef har du ett närvarande ledarskap och stöttar ditt team. Du har personal- och planeringsansvar och kommer att arbeta med en till gruppchef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef.

- Tillsvidaretjänst 100 % med 6 månaders provanställning

- Arbetstider under dag, enstaka kväll och varannan helg

- Tillträdesdatum enligt överenskommelse

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har motsvarande yrkeserfarenhet, gärna med flerårig erfarenhet av äldreomsorg. Tidigare erfarenhet av ledarskap, samordning och planering är meriterande. Du ska ha förmåga att leda andra och besitta ledaregenskaper. Du bör tycka om tydlighet och skapa delaktighet. Du har förmåga att skapa engagemang och du är bra på att motivera dina kollegor.

Du ska vara självständig och tycka om att tillsamman med dina kollegor utveckla och hitta nya lösningar. Du har lätt att ge och ta emot feedback. Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas.

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad, självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård och omsorg av äldre och sätter individens behov och önskemål i centrum.

Det här kan vi erbjuda dig

- Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

R4qBo0Pz3et2riIWsZy0