Hej sjuksköterskor! Bli en del av nya äldreboendet Solhaga!

Publicerad 19 mars 2024
📍
Västernorrland, Sundsvall
🗓
Sista dag att söka: 19 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du vara en del av något speciellt? På det nybyggda Solhaga letar vi efter dig som har ett stort intresse för att utforma en god och säker vård samt omsorg med brukaren i centrum. Tillsammans ska vi forma en enhetlig verksamhet med en stark vision. Här blir du inte bara en kollega, du blir en viktig del av vår resa mot att erbjuda den allra bästa vården och omsorgen för våra brukare. Kom och bli en viktig del av vårt sjukskötersketeam.

Vård- och omsorgsförvaltningen i Sundsvalls kommun öppnar stolt upp nya Solhaga. Med 108 nya lägenheter och totalt 152 lägenheter, utvidgar vi möjligheterna till en ännu mer omfamnande gemenskap. Beläget i centrala delar av staden, bara en kort resa norrut, vilar Solhaga i en fridfull och naturskön miljö som väntar på att just du vill komma och jobba tillsammans med oss.

Det är av stor vikt för oss att den befintliga och nybyggda delen av äldreboendet förenas som en verksamhet med en gemensam vision och mål. Med både nuvarande och er nya sjuksköterskor som rekryteras, kommer att arbeta tillsammans för att driva Solhaga framåt och erbjuda bästa möjliga vård och omsorg till våra brukare.

På Solhaga strävar vi efter att erbjuda en omsorg som är skräddarsydd efter individens behov. Enheterna är inriktade mot somatisk vård, demensvård och växelvård. I synnerhet fokuserar vi på att utöka vår demensvård för att möta den växande efterfrågan. Det betyder att flera av våra enheter kommer att erbjuda specialiserad demensvård och ge en trygg och stimulerande miljö för våra vård- och omsorgstagare.

Vi söker 6 sjuksköterskor för detta viktiga jobb.

Välkommen att söka detta spännande och roliga uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår:
• Ansvarig för dokumentation och planering för sina brukare.
• Jobba i kvalitetsregister i samverkan med omvårdnadspersonalen.
• Medverka i regelbundna brukarträffar med omvårdnadspersonal.
• Team möten regelbundet med alla samverkanspartners.
• Ansvarig för läkarkontakter och läkarbesök på enheten.
• Handledning av omvårdnadspersonal.
• Vara handledare för sjuksköterskestudenter och traineesköterskor.
• Delegeringar till omvårdnadspersonal.
• Kontakt med anhöriga gällande sjukvårdärenden.
• Beställningar av omläggningsmaterial, sondmat och förskrivning av inkontinens hjälpmedel.

Arbetstiden är förlagd enligt schema med dag och helgtjänstgöring.

Helgerna är dagtid var 8:e helg och några lätthelgs dagar per år.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. Det är meriterande om du har vidareutbildning i demensvård.

ÖVRIGT
Urval sker löpande. Intervjuer kan förekomma innan sista ansökningsdag, så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

sYkmg5M4NC3w0byjJvQU