Hemtjänsten i Enköpings kommun söker sommarvikarier 2024

Publicerad 22 januari 2024
📍
Uppsala, Enköping
🗓
Sista dag att söka: 1 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.seInom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

ARBETSUPPGIFTER
Undersköterska/vårdbiträde

Nu letar vi nya guldkorn som vill vara med och skapa en trygg och bra hemtjänst i Enköping. Enköpings kommun består av nio hemtjänstgrupper, sex grupper stadskärnan och tre grupper på landsbygden. Utöver det har vi även en Nattpatrull, Trygghetsgrupp, en Poolgrupp.
Arbetet som vikarie innebär att utföra sedvanliga stöd- och omvårdnadsuppgifter samt hälso- och sjukvårdsinsatser och dokumentation. Arbetet innebär också att stödja och motivera kunder för att uppnå självständighet och delaktighet i sin vardag samt ha en aktiv och meningsfull tillvaro.
Att arbeta på Hemtjänst centrum innebär ett stort ansvar då vi möter människor med olika behov. Arbetet är fysiskt och innehåller fysiska arbetsmoment.
Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med fina möten, de bästa kollegorna och en möjlighet till fortsatt vikariat/tjänst. Vi söker främst vikarier inför sommaren 2024 men även vikarier som kan/vill börja arbeta redan nu.
För att påskynda processen vid en eventuell anställning beställ ett utdrag ur belastningsregistret, enskild person redan idag!KVALIFIKATIONER
Vi söker därför dig som...
Är minst 18 år, gärna har en utbildning inom vård. Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i svenska både tal/skrift, då det är viktigt med dokumentation och kommunikation i det dagliga arbetet.
Du behöver vara trygg, stabil och flexibel. För att lyckas i arbetet är det viktigt att du gillar att göra skillnad i andra människors liv. Körkort är ett krav inom vissa enheter på Hemtjänsten i Enköpings kommun.
Enköpings kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser finsktalande sökande med tvåspråkskompetens som meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För anställning som undersköterska krävs att du har adekvat utbildning och kan uppvisa bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen.
Du som är outbildad kan arbeta som vårdbiträde under en begränsad tid.
Arbetstider är förlagda till dag, kväll och helg. Möjlighet att arbeta vaken natt. Anställning sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
Det är av yttersta vikt att kunder och klienter inom Vård och omsorgsförvaltningens verksamheter kan känna trygghet i den omsorg som kommunen har ansvar för. Därför måste du visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan erbjudande om anställning. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka tre veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år.

Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter så finns mer information på vår hemsida.

För dig som har skyddad identitet så finns information om hur du söker tjänsten här:
https://enkoping.se/foretag-och-arbete/jobba-i-enkoping.html#box-Personuppgiftersamtskyddadidentitet

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

RwulunQm1vwUQ8MGzRqz