Hemtjänsten i Jokkmokk söker undersköterskor

Publicerad 13 februari 2024
📍
Norrbotten, Jokkmokk
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vi söker nu undersköterskor med placering i Jokkmokk.
Inför tillsättning av dessa tjänster kommer utdrag från polisens belastningsregister att begäras in.
Tillsättning kan komma att ske löpande, så vänta inte till sista ansökningsdag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten är en utförarverksamhet som utgår från beviljade biståndsbedömda insatser. I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån deras individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omsorgsarbete. men även serviceuppgifter i form av städ, tvätt och inköp. Matdistribution och larmåtgärdande ingår. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- och helgarbete. Du ska kunna arbeta självständigt då arbete i hemtjänst innebär mycket ensamarbete. Men du måste också kunna samverka med de andra i verksamheten samt med andra professioner såsom sjuksköterskor och rehabiliteringspersonal.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och som har god empatisk förmåga.
Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift krävs.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Körkort B är ett krav.


ÖVRIGT
Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Inga1Z9L2sSypW73W68R