HEMTJÄNSTEN/SÄRSKILT BOENDE I RÅDA, NATTPATRULL SOMMAREN 2024

Publicerad 22 mars 2024
📍
Värmland, Hagfors
🗓
Sista dag att söka: 15 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi är ett team som bryr oss om både våra medarbetare och våra vårdtagare. Vi söker dig som vill vara en del av vårt team. Du ska ha fint bemötande, ansvarskänsla, respekt för andra och vill skapa trygghet för våra vårdtagare. Vi erbjuder dig arbete i vårt område under sommaren 2024 med stora möjligheter till förlängning efter sommaren. 


Du anställs inom individ- och omsorgsavdelningen med placering i Sunnemo/Råda hemtjänst, Häggården eller Nattpatrullen. Ange gärna vart du helst vill placeras i din ansökan. För att arbeta i hemtjänst eller på nattpatrullen krävs körkort.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Du som söker får gärna ha erfarenhet av arbete i vården men är du rätt person och inte har erfarenhet lär vi gärna upp dig på plats. Goda kunskaper i svenska språket krävs i både tal och skrift samt allmänna datorkunskaper. 


I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för omsorg- och sjukvårdsinsatser, rehabilitering samt stöd och service utifrån uppsatta mål. Vi arbetar i den enskildes hem eller på särskilt boende (Häggärden) där din huvudsakliga arbetsuppgift är att ge god service och omvårdnad utifrån vårdtagarnas egna behov och förutsättningar.  


Du ska vara ansvarstagande, lösningsfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt då du ofta arbetar ensam hos våra vårdtagare.


Arbetet är förlagt till dagar, kvällar och helger och nätter.


Anställningar föregås av intervju. 


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ansök så snart som möjligt då vår planering för sommaren 2024 är i full gång. Anställning sker löpande.


LÖN


Lön enligt avtal.


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Nås via kommunens växel 0563-185 00.


ÖVRIGT


Ansökan sker genom vår hemsida. hagfors.se /jobba hos oss/lediga jobb.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!


 


Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 


Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 


Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


 


 

Cls7uhBHCHd84l4RKgMH