Höörs kommun söker sommarvikarier till vård och omsorg

Publicerad 11 januari 2024
📍
Skåne, Höör
🗓
Sista dag att söka: 9 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär sedvanlig vård- och omsorgsinsatser inom kommunal verksamhet, så som personlig omvårdnad, läkemedelsdelegering samt att aktivt dokumentera i vårt dokumentationssystem.

KVALIFIKATIONER
För arbete inom ovan angivna enheter söker vi i första hand dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde, handledare eller personlig assistent med erfarenhet från vård och omsorg. Vi ser att du kan arbeta självständigt, strukturerat, samt att du är lyhörd för medborgarens behov och är trygg i din yrkesroll. Har du dessutom vidareutbildning inom demens, psykiatri, LSS eller annan specialistkunskap är det meriterande.

Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och sätter medborgaren i centrum. För att kunna arbeta efter medborgarens behov behöver du ha lätt för att samarbeta med andra professioner och andra intressenter kring medborgaren. Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikation- och samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma vård och omsorgssektorns värdegrundsord: ANSVAR BEMÖTANDE RESPEKT TILLIT.

ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

cWC7O7YFMRxt6EcbGcsu