Inskrivningssjuksköterska gynekologi- delad tjänst öppen- och slutenvård

Publicerad 13 februari 2024
📍
Uppsala, Uppsala
🗓
Sista dag att söka: 12 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Verksamhetsområde kvinnosjukvård

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vill du arbeta med kvinnosjukvård och är intresserad av att dela din tid mellan att arbeta på vår inskrivningsmottagning och vår slutenvårdsavdelning Gynekologavdelning 96C1? Genom delad tjänst mellan de här verksamheterna får du möjlighet att följa patienterna både pre- och postoperativt och vara med och kvalitetssäkra omhändertagandet.

Vår verksamhet
Inskrivningsmottagningen är en del av gynekologiska specialistmottagningarna. På inskrivningsmottagning träffar du patienter som kommer för inskrivning inför planerad operation. Mottagningen delas in i malign inskrivning, benign inskrivning samt en bedömningsmottagning. Patienterna planeras för operation av ovarial- och corpuscancer samt på benigna indikationer såsom prolaps och myom i livmodern. Du tar emot patienterna, informerar om förestående operation, preoperativa förberedelser och det postoperativa förloppet. I arbetet ingår även provtagning, kontroll av vitalparametrar samt EKG. Vid vår maligna inskrivningsmottagning arbetar du tillsammans med undersköterska. Patienterna förbereds i många fall inför en eventuell stomiuppläggning. Du kommer därför erbjudas introduktion och upplärning i stomimarkering om du inte behärskar detta redan.

En del i inskrivningssamtalet kretsar kring patientens levnadsvanor. Du samtalar om vikten av en näringsriktig kost, fysisk aktivitet samt alkohol och tobaksvanor. Erfarenhet i MI-samtalsteknik är meriterande. Utbildning erbjuds. Hos oss på gynekologavdelning 96C1 får ca 1600 patienter från hela sjukvårdsregion mellansverige vård varje år Vi är mycket stolta över att ha certifierats som europeiskt centrum för avancerad äggstockscancerkirugi och opererar varje år ca 80-100 kvinnor med just ovarialcancer.

Vi bedriver även nationell högspecialiserad vård vid viss endomterios där uppdraget inriktar sig på avancerad kirurgi. Via vår akutmottagning kommer patienter i alla åldrar med olika gynekologiska tillstånd för utredning, operation och behandling. Vi har ett nära samarbete med övriga enheter inom verksamhetsområde kvinnosjukvård och vårdar även vissa obstetriska patienter.

Ditt uppdrag
Du kommer dela din tid mellan inskrivningsmottagning och vårdavdelning med fördelning ca 50% inskrivning och 50 % vårdavdelning. Genom en delad tjänst får du möjlighet att träffa de patienter du skrivit in även postoperativt för kontinuitet i vårdkedjan. På vårdavdelning arbetar du i vårdlag med undersköterska. På inskrivningsmottagningen arbetar du tillsammans med undersköterska och läkare.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med minst ett års erfarenhet i yrket. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kirurgi, gynekologi eller akutsjukvård men det är inget krav. Att informera, undervisa och vägleda patienter är en styrka hos dig och du värdesätter ett nära teamarbete med övriga professioner.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning som sjuksköterska på heltid där du delar din tid mellan mottagning och vårdavdelning 50%/50%. På inskrivningsmottagning arbetar du dagtid. Vårdavdelningen innebär tjänstgöring dag samt enstaka helger. Vi har en arbetsplats där vi alla sätter stort värde på samarbete, gemenskap och trivsel. Tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö där du som medarbetare är en viktig del i att driva och utveckla verksamheten framåt för att erbjuda den bästa vården för våra patienter.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef gynekolgavdelning 96C1 Johanna Gudmundsson, 018-617 11 61
Avdelningschef gynekologiska specialistmottagningarna Linda Schönberg, 018-6113443
Facklig representant för Vårdförbundet via växel, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Tjänsterna kan komma att tillsättas fortlöpande så vänta inte med din ansökan,

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

lAZUycWXLPehpFsEV08s