Jobba helg under sommaren i Höganäs

Publicerad 15 mars 2024
📍
Skåne, Höganäs
🗓
Sista dag att söka: 3 juni 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
I Höganäs kommunkoncern smälter lokal passion samman med en utmanande attityd som säger "vi kör". Nu är vi på jakt efter fler hjärtliga samhällsbyggare som brinner för att göra vardagen för kommunens invånare lite bättre, varje dag. Hos oss i Höganäs kommer du inte bara att skapa mening utan också leverera verklig nytta till samhället.


På Höganäs Omsorg AB, kommunens eget omsorgsbolag, är vi inte bara anställda; vi är passionerade livsförbättrare som varje dag går till jobbet med ett enda mål – att göra livet bättre för våra omsorgstagare. Med hjälp av innovation och digitalisering klurar vi ut hur vi kan bli bättre och med både hjärta och hjärna ger vi allt. Vi strävar efter att gå den extra milen, skapa en atmosfär av trygghet och främja självständighet för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Är du ute efter ett flexibelt arbete som låter dig njuta av sommarsolen under veckodagarna? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Vi söker engagerade och pålitliga personer som vill arbeta helger under sommarmånaderna.
Som helg arbetare kommer du att spela en viktig roll inom våra verksamheter, och det främst inom hemvården och våra boende vi söker dig som vill arbeta helg.
• Äldreboende/Särskilt boende: På våra boenden bor personer som behöver stöd och vård, dygnet runt. Det kan handla om fysiska funktionsnedsättningar på grund av ålder eller sjukdom. Det är ofta en fin gemenskap på boendena och aktiviteter i vardagen.
• Hemvård: Din roll är att stötta omsorgstagaren att leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet sker i vårdtagarens egna hem. Det är en coachande roll och jobbet är fritt och omväxlande med stort ansvar. Du rör dig runt i Höganäs med cykel eller bil.

Dina arbetstider
Hos oss arbetar du varierande arbetstider så som dag och kväll.KVALIFIKATIONER
Tidigare erfarenhet inom vårdyrket är meriterande men inte obligatoriskt.
Du är minst 18 år och har goda kunskaper i svenska språket såväl tal som skrift.
Vi erbjuder:
Flexibla arbetstider som låter dig njuta av vardagslivet under veckodagarna.
En möjlighet att utveckla och få värdefull arbetslivserfarenhet.
Attraktiv ersättning och som extra betalning i form av tillägg vid obekväm arbetstid

Körkort är önskvärt och du ska kunna färdas på cykel. Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Tänk på att antalet platser är begränsat, så vänta inte med att ansöka!

Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Belastningsregister, blankett "Arbete med barn med funktionsnedsättning" och den beställer du från Polisens hemsida som du sedan tar med dig till intervjun. Det är viktigt att du skickar efter den redan nu eftersom det kan ta ett tag att få utdraget.


ÖVRIGT
"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

NcJxYtO0OBPN7am4QFSK