Jobba i äldreomsorgen i sommar!

Publicerad 18 januari 2024
📍
Västra Götaland, Färgelanda
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Färgelanda kommun

Färgelanda kommun är en kommun i sydvästra Dalsland med en stor arbetsmarknad inpå knuten. Kommunen erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv.


Kommunen som organisation består av ca 500 medarbetare fördelat på tre sektorer; Omsorg, Barn & Utbildning, Samhällsutveckling samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en trygg kommun med tillväxt och livskraft. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande, som är vår värdegrund!
Välkommen till äldreomsorgen - vi söker dig som vill ha ett meningsfullt sommarjobb där vi tillsammans gör skillnad för våra äldre
Har du ett genuint intresse för människor? Är du initiativrik och ser möjligheter? Har du lätt för att arbeta tillsammans med andra? Värdesätter du olikheter? Och framförallt - vill du vara med och bidra till att våra äldre har inflytande över sitt dagliga liv oavsett var och hur de bor? Då är du rätt person för oss!

Vi söker nu semestervikarier till hela Äldreomsorgen i Färgelanda kommun - Hemtjänst, Håvestensgården, Solgården och Lillågården.

För dig som kan och vill börja arbeta extra innan sommaren finns stora möjligheter till det! 

Arbetsuppgifter
Att jobba i äldreomsorgen innebär att du möter äldre personer som är i behov av hjälp och stöd för att klara sin vardag. Hjälp och stöd ser olika ut beroende på personernas behov och önskemål, men det kan t.ex. innebära att hjälpa till med personlig hygien, förflyttningar, inköp, tvätt, städ och promenader. Du kommer också att dokumentera utifrån gällande lagstiftningar, utföra insatser på delegation av legitimerad personal samt planera för och utföra gemensamma aktiviteter och arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har gått eller går Omvårdnadsprogrammet. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med äldre är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du måste ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i både  tal och skrift.

18 år är ett krav och referenser krävs.Villkor
Arbetet är semestervikariat under hela sommaren, med stor möjlighet till timanställning under våren. Våra verksamheter pågår dygnet runt, arbetet är därför oregelbundet och innebär arbete dag, kväll, helg och i vissa fall natt.

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning. Klicka på nedanstående länk för att komma till polisen.se där du kostnadsfritt kan beställa utdrag från belastningsregistret:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

rC1nzrd2jMPDc4ppBqx8