Jobba som timvikarie inom Äldreomsorg och Stöd och omsorg LSS

Publicerad 3 januari 2024
📍
Kalmar, Vimmerby
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.Ditt nya jobb

Jobba som timvikarie inom Äldreomsorg, Stöd och omsorg LSS och Socialpsykiatrin.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt extrajobb? Vi har behov av timavlönade medarbetare inom socialförvaltningen.
Vi söker främst dig som är intresserad av att arbeta med äldre personer eller personer med olika funktionsnedsättningar.

Det finns möjlighet att arbeta som timvikarie inom:


• Vård och omsorgsboende
• Vård och omsorg i hemmet
• Stöd och omsorg LSS och inom Socialpsykiatrin.

Vi söker kontinuerligt timvikarier, behovet varierar över tid och kan också variera inom socialförvaltningens olika verksamheter.Vad innebär det att arbeta som timvikarie?

Arbetet innebär att du med kort varsel arbetar när den ordinarie personalen har planerad eller oplanerad frånvaro, till exempel vid sjukdom och utbildning. Du ersätter vid enstaka eller ibland vid flera arbetspass.

Vimmerby kommun har en bemanningsenhet som erbjuder timvikarier arbete. Bemanningsenheten skickar då ut SMS med erbjudanden av arbetspass. Du svarar  Ja eller Nej, beroende på om du kan arbeta eller inte. Kvalifikationer

• Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom vård och omsorg, beteendevetenskap, pedagogik, socialt arbete eller psykiatri och B-körkort.

Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Som person är du ansvarstagande och flexibel, du har ett serviceinriktat sätt och en positiv inställning med ett gott och respektfullt bemötande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver även dokumentation och därför måste du ha datorvana samt måste behärska svenska språket i tal och skrift. Kan du ytterligare ett språk är det positivt.

Vi kommer att lägger stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.Tjänsten omfattas av ID-kontroll och registerkontroll.

Du som sökande måste uppvisa giltigt Pass, nationellt id-kort eller personbevis innan anställning sker.

Du som sökande måste visa ett utdrag utan anmärkning från polisens belastningsregister. Observera att det tar cirka två veckor att få utdraget, så beställ i god tid. 

Beställ belastningsregister via denna länk genom att kopiera och klistra in i webbläsaren:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Du gör så här: 


• Klicka, Till e-tjänst för registerutdrag
• Logga in med BankID 
• Välj från listan 
• Arbeta med barn med funktionsnedsättning

Om du får anställning som timavlönad så ska du genomgå en webbintroduktion när du anställs. Du behöver också skriva under en sekretessförbindelse.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Sysselsättningsgrad: Timavlönad
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

rv8aJLvw1GHPnvyl2RGt