KOPIA AV Vill du göra en skillnad för de äldre i sommar?

Publicerad 7 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 75% till 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Vill du göra skillnad i Stockholmarnas vardag, och jobba i en spännande och växande stadsdel? Hos oss får du utvecklas och växa med uppgiften. Vi arbetar för att hitta nya innovativa arbetssätt för ett hälsosamt och meningsfullt åldrande. Till stöd för detta har vi ett innovationscentrum med framstående välfärdsteknik inom vård och omsorg. Tillsammans arbetar vi för att vara ett stadsdelsområde i en trygg stad att växa upp, leva och att åldras i.

Arbetsplatsbeskrivning

Arbete mot verksamhetsmål och att vara med att skapa en värdefull, trygg och stimulerande miljö till omsorgstagare.

Insatserna är utformade för att stärka den enskildes resurser så att man kan leva ett självständigt liv.
Vårt verksamhetsmål:
Trygghet, inflytande, respekt, värdighet och välbefinnande för våra omsorgstagare

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta med människor?

Vi kan erbjuda dig ett roligt och stimulerande arbete där du möter människor som behöver din hjälp. På Enskede hemtjänst arbetar vi utifrån ett salutogent förhållningssätt med personcentrerad omvårdnad. Vårt uppdrag är att ge varje brukare trygghet och välbefinnande, varje dag!
Vårt arbete innebär att ha brukarens fokus i allt det vi gör. Alla våra möten med dem vi hjälper ska präglas av värme, engagemang och god service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra omsorg-och serviceinsatser i kunders hem som kan vara omvårdnad, matlagning, inköp av dagligvaror, städ, ledsagning och social samvaro. Tjänsten innefattar obekväm arbetstid, enligt fyra veckors schema. 

Din profil

Som person är du lyhörd för våra kunders behov vill sätta guldkant på deras tillvaro. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga, initiativförmåga, problemlösning samt tekniskt kunnande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Meriterande om du tidigare arbetat inom hemtjänst.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av hemtjänsten är meriterande. God kommunikationsförmåga och bra svenska i tal och skrift.


Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Enskede Årsta Vantör är en av 11 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder förvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till våra 105 000 stockholmare som bor i stadsdelsområdet. Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs. Cirka 18 000 nya lägenheter planeras till år 2030.

7Bv42rrpViNesxg1KQ9F