Kvälls- och nattpatrull fast tjänst

Publicerad 31 januari 2024
📍
Östergötland, Linköping
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Vi söker nu en sjuksköterska som vill jobba fast till våra jourbilar i Linköping.

Se hit!

Från och med 1 maj 2023 ansvarar vi även för hemsjukvård samt sedan tidigare säbon samt Lss enheter. Detta har medfört en härlig förändring och därmed ett större behov av fler medarbetare. Är du en erfaren sjuksköterska som är redo för något nytt? Som vill ha frihet, omväxling och utmaning i sitt arbete? Tveka inte att höra av dig för mer information

Klara Team är en sjuksköterskeorganisation. Vi på Klara Team arbetar med att förse äldreomsorgen med sjuksköterskepatruller under kvällar och nätter inom äldreomsorgen i Stockholmsområdet, Gotland, Gävle, Östergötland, Göteborgsområdet samt Skåne.

När du arbetar i vår sjuksköterskepatrull har du ett självständigt och omväxlande arbete. Du ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser på ett antal äldreboenden och LSS enheter där du gör både akuta och planerade insatser. Alla jourbilar är områdesvis uppdelade.

Eftersom du jobbar med samma enheter lär du känna personalen och många av de patienter som bor där. Detta medför en trygghet både för dig själv och våra kunder.

Arbetstiden är förlagd 16:00 - 24.00, aktiv arbetstid och 00.00 - 08:00, beredskap. Samt helg och röda dagar 07.45-16.15.

Vår vision är att ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”. De värderingar som genomsyrar all Ambeas verksamhet kan beskrivas i fyra nyckelord. Dessa är respekt, enkelhet, ansvar och kunskap.


Intervjuer och tillsättande av tjänst sker löpande under ansökningstiden.

XlrWN7LPNvIyeHR7Rvlo