Kvinnoläkarna söker en ny läkare. Vill du vara med och utveckla vårt team

Publicerad 26 februari 2024
📍
Västmanland, Västerås
🗓
Sista dag att söka: 23 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Om oss

Kvinnoläkarna är en mottagning med mångårig erfarenhet inom obstetrik, gynekologi och reproduktiv hälsa som strävar efter att ge högkvalitativ vård till kvinnor i alla åldrar. Vi arbetar utifrån gynekologiska visionen en lugn, trygg, högspecialiseradvård med kontinuerligt stöd och värnar om det normala och arbetar i team kring allt som handlar om ungdomar/kvinnor/par sjukvård. Vi genomför utredningar och behandlingar av bland annat sjukdomar i livmoder och äggstockar, inkontinens, framfall, mensstörningar, smärttillstånd i underlivet, kvinnlig och manlig fertilitet, klimakteriebesvär, preventivmedelsrådgivning. Styrkan i arbetsgruppen är en mycket god sammanhållning. Vi arbetar ständigt för att förbättra verksamheten, och erbjuder fortlöpande kompetensutveckling för våra medarbetare med såväl interna som externa utbildningar. Våra lokaler är nyrenoverade med högt i tak och toppmodern utrustning.


Vi söker dig som vill vara en del av en modern gynekologisk klinik med hög kompetens. Du kommer att arbeta i ett välfungerande team med representanter från alla yrkesgrupper.


Kvalifikationer


Vi söker nu en specialist i Obstetrik och gynekologi med inriktning öppenvårdsgynekologi. Som gynekolog hos oss har du förutom din egen mottagning även en konsultativ roll mot våra sköterskor och ST-läkare. Vi ser att du en person som tycker om att arbeta både självständig och i team och har förmåga att ta initiativ och hitta lösningar. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och trivs med att vara en kunskapsresurs för andra.


Anställningsvillkor


Heltid eller deltid enligt överenskommelse, vill du vara anställd eller jobba som konsult. Vi kan diskutera olika alternativ som kan passa just dig.


HYcZwVpBFSeEBmVjavhN