Läkare

Publicerad 31 oktober 2023
📍
Stockholm, Tyresö
🗓
Sista dag att söka: 18 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss

Vi finns i fina Tyresö nära till vatten och natur bara 20 minuters bussresa från Gullmarsplan, väljer du att ta bilen åker du mot trafiken och slipper hamna i köer. Vi är ett stabilt team som gillar vår vårdcentral och tar hand om varandra och våra patienter vilket vi får kvitto på i våra medarbetar- och patientundersökningar.

Din roll

Som läkare hos oss träffar du många barnfamiljer och äldre så man får variation i sina patientmöten. Vi arbetar mycket teambaserat med våra kroniker och använder oss av digitala tjänster för att möta våra patienter där det passar dem, även du kan ha en flexibel arbetsdag och arbeta hemifrån vissa dagar.

Vi är en vårdcentral som växer så vi anpassar oss och är innovativa i nya lösningar och teamarbete för att tillgodose god och tillgänglig vård. Du trivs i team, är aktiv och engagerad i lösningar och samarbete.

Du gillar utveckling och kompetensutveckling och tycker att det viktigt att man får vidareutbilda sig och dela med sig av det man lär sig till oss andra.

Vi erbjuder dig

Vi finns i nya stora lokaler med 4 meters takhöjd och stora fönster. Vi har minst lika hög takhöjd när det gäller skratt och glädje på jobbet. Vi fikar och äter lunch tillsammans.

- Närvarande chef

- Kompetensutveckling, både internt och externt

- Friskvårdsbidrag

- Frukost varje fredag

- En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

- Flexibla arbetstider

Om dig

Du är allmänspecialist med svensk legitimation. Du är bekväm med att jobba digitalt. Du engagerar dig i dina patienter och vill vara en del av gruppen som är navet av vårdcentralen där alla professioner bidrar till vård av bästa kvalitét och god stämning på arbetsplatsen.

B körkort önskvärt.


Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

TugrTuuPkpGD55hyP6Ql