Läkare - Liwia Vårdcentral

Publicerad 26 februari 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Läkare: Motiveras du av förändring och utveckling? Vill du hjälpa dem som behöver det mest och se till att våra invånare får ett friskare, tryggare och rikare liv? Då är Liwia vårdcentral något för dig.

Liwia Vårdcentral Drottningtorget är en ny vårdcentral i centrala Malmö på uppdrag av Region Skåne. Vårdcentralen präglas av gemenskap, driv och höga ambitioner.

Vem söker vi? Vi söker engagerade läkare som vill vara med och lägga grunden för vårdcentralen. Nu har just du chansen att vara med att påverka och bygga upp vårdcentralen tillsammans med ett härligt team!

Som ny verksamhet, läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi är öppna för att prova nya och effektiva arbetssätt, varför man bör vara öppen och nyfiken på det. Vi sätter tyngd på egenskaper som att tycka om att jobba prestigelöst, att vara flexibel och nyfiken. Vid nystartade verksamheter är det viktigt att ha tålamod och tycka att det är kul att skapa något nytt tillsammans, som inte redan finns på plats.

För att trivas hos oss behöver du i dina medicinska beslut ha ett gott omdöme, och en god kommunikativ förmåga på svenska i såväl tal som skrift.


Arbetsuppgifter: För yrkesrollen sedvanliga arbetsuppgifter med bl.a bokad mottagning, drop in mottagning, videobesök och enstaka hembesök kan förekomma i framtiden. Administrativa arbetsuppgifter såsom framtagande av rutiner, se över flöden och arbetssätt.

Anställningsform och omfattning:

Tillsvidareanställning om 100 % samt behovsanställning på timme.

Vår arbetsplats: Liwia vårdcentral är en modern och fräsch arbetsplats med ett team som är hungriga på att bygga upp något utöver det vanliga. Vi strävar efter att arbetsplatsen präglas av verksamhetens grundpelare: gemenskap, driv och ambitioner. Vi sätter patienterna i fokus och arbetar aktivt för en bättre sjukvård.


Kvalifikationer läkare:

  • Du ska vara legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård.
  • Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.
  • Erfarenhet av primärvårdsarbete är ett krav


Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan. Kontakta oss gärna om du är nyfiken på att veta mer om hur vi arbetar.

Tillsammans kan vi göra skillnad!PKtwEut4uiqdAfisMKKK