Läkemedelsansvarig farmaceut till Apotek Hjärtat Angered

Publicerad 12 mars 2024
📍
Västra Götaland, Göteborg
🗓
Sista dag att söka: 15 juni 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Joyce Akpan berättar:

Du välkomnas till vårt fina och fräscha apotek med stora kundströmmar och mycket fart och fläkt. Gillar du utmånningar och vill utveckla dig? Då kommer du trivas hos oss. Vi söker nu en läkemedelsansvarig farmaceut till våran härliga team då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet. Apoteket ligger i Angered centrum brevid ICA MAXI Angered och har öppettider vardagar 8:30-20, lör 10-17 och sön 10-16.

För mig som chef, är det viktigt att du är positiv, flexibel, stresstålig, kundfokuserad och tar ansvar. Du drivs av en vilja att möta kundens behov och brinner för kvalitetsarbete.

Att kunna prioritera och anpassa arbetet utefter dagens behov är viktigt för mig.

Våra kunder är en fin blandning av stammisar i alla åldrar och kategorier. Vi har en stor variation i våra kundmöten med både barnfamiljer och pensionärer. Apoteket ligger i ett mångkulturellt området och att man kan flera språk är ett fördel.

Tjänsten är en vikariat som farmaceut t.o.m 2025-08-30. Tjänsten är på deltid eller enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning finns. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en läkemedelsansvarig farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I rollen som läkemedelsansvarig på Hjärtat ansvarar du för det lokala kvalitetsarbetet. Som läkemedelsansvarig tar du ansvar för att ditt apotek uppfyller de krav som ställs, och ansvarar för att rapportera avvikelser. Du ser till att nya medarbetare introduceras och tar del av kvalitetsrutinerna på apoteket, och coachar dina kollegor med stöd och råd gällande apotekets kvalitetsarbete.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-06-15

Kontaktperson:Joyce Akpan , joyce.akpan@apotekhjartat.se

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!


egF7CjN6pKnbsvIz44tM