Leg Farmaceut Tanneforsgatan Linköping

Publicerad 12 februari 2024
📍
Östergötland, Linköping
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Vi som jobbar här på Tanneforsgatans Hjärta gillar att hjälpa våra kunder med såväl läkemedelsrådgivning som enklare egenvårdbesvär. Majoriteten av ett arbetspass jobbar du tillsammans med ytterligare en farmaceut och alla i teamet är starkt engagerade i att ge det bästa vi har för kunden. Vi jobbar växelvis i receptur och i egenvården vilket ger en mycket omväxlande och stimulerande arbetsdag.

För rätt person finns dessutom möjlighet till lokal specialistroll som Farmaciansvarig alternativt att axla rollen som Läkemedels Ansvarig LMA på ett eller flera apotek. Ett riktigt stimulerande uppdrag! Allt detta går vi igenom tillsammans och syr ihop efter intresse.

Som den kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Cecilia Berg berättar:

Här på Tanneforsgatans Hjärta ska alla kunder känna sig välkomna och väl omhändertagna. Tillsammans som team skapar vi en arbetsplats där roliga arbetsdagar ger ett gott resultat på sista raden. Apoteket ligger mitt i Linköpings citys shoppingstråk vilket präglar våra kunders behov och önskemål.

Jag som apotekschef är driven och gillar att prova nytt. Detta märks tydligt i mitt ledarskap och det är självklart en fördel om du gillar lite snabba svängar. Min ambition är att tillsammans med hela gruppen skapa en arbetsmiljö där vi känner trygghet i vad som ska göras och hur det görs. Jag ser mig själv som en flexibel och tolerant ledare med mycket positiv energi. "Tillsammans" är ett viktigt ord för mig.

Våra öppettider är måndag till fredag 09.00-19.00, lördag 10.00-17.00, söndag och röda dagar stängt. Under sommaren har vi något begränsade öppettider vilket ger möjlighet att njuta lite extra av sommarkvällen.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-03-29

Kontaktperson: Cecilia Berg 070 282 40 79

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

kU2WTTC00ihU5wOvwplS