Leg Fysioterapeut till Bollnäs Kommun Sommarvikariat

Publicerad 15 mars 2024
📍
Gävleborg, Bollnäs
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Socialförvaltningens uppdrag är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, sjukdom, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Verksamheten omfattar äldreomsorg, hälso- och sjukvård, anhörigstöd, funktionsstöd och individ- och familjeomsorg.

Genom vårt arbete vill vi skapa förutsättningar för delaktighet, trygghet och inflytande över sitt eget liv.Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa i ett arbete där du gör skillnad för andra. Välkommen till oss och välkommen med din ansökan!Beskrivning
Nu erbjuder vi Dig som är legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast en unik möjlighet att få en dynamisk och varierad arbetsroll, där Du besöker varje patient i hens boendemiljö.

Vi vet att samarbete är nyckeln till att skapa en framgångsrik organisation och vi har som mål att skapa goda relationer både internt och externt. Vi välkomnar Dig till en positiv och hjälpsam arbetsgrupp på 14 personer, som besitter olika kompetenser inom rehabilitering, fysioterapi och arbetsterapi. 

Verksamheten utvecklas ständigt och Du blir en viktig del i förändrings- och utvecklingsarbetet mot God och Nära vård.

Det finns goda chanser till förlängning efter sommarperiodens slut.

Arbetsuppgifter
Du åker dagligen på besök till patienter, antingen i deras eget hem eller på särskilt boende, för att göra bedömningar, träningar eller samverka i team med rehabiliteringsåtgärder. Alltid med målet att varje individ ska stärka sin förmåga och hälsa. Genom hembesök får Du en helhetsbild av patientens livssituation och kan anpassa åtgärder och träning. 
Hos oss blir ingen arbetsdag den andra lik och Du har möjlighet att planera dina besök.

Kvalifikationer
Vi ser att Du är trygg, empatisk och professionell i Din arbetsroll. Du är positiv och tycker om att arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Vänta inte med Din ansökan, Vi kommer kontinuerligt se över ansökningarna som kommer in och kontakt och intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Villkor
Leg Fysioterapeut/Sjukgymnast. Körkort.

Om Bollnäs kommun

Vi anställda i Bollnäs kommun arbetar med det som är viktigt på riktigt – och tillsammans skapar vi bra dagar för de cirka 27 000 Bollnäsbor som är beroende av vårt arbete. Hos oss får du stolta kollegor som med arbetsglädje utvecklar Bollnäs långsiktigt och hållbart. I vår kommun, med över 400 föreningar, ett kulturutbud över det vanliga och en närhet till landsbygd, stad och fjäll får du ett liv där det är enkelt att få vardagen att gå ihop.


Välkommen till Bollnäs, hjärtat av Hälsingland!

DtDtWkJIRLnVNxgncQ3d