Leg. läkare med intresse för glesbygdsmedicin till Svenstaviks HC

Publicerad 18 mars 2024
📍
Jämtland Härjedalen, Berg
🗓
Sista dag att söka: 21 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du legitimerad läkare med intresse för glesbygdsmedicin som funderar på att gå specialisttjänstgöring inom allmänmedicin? Vill du vara med och utveckla framtidens sjukvård tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? Vill du ha möjlighet till vara med och utforma eget personligt schema? Då är du varmt välkommen att söka tjänst hos oss på Svenstaviks hälsocentral!
På Svenstaviks hälsocentral har vi ett fint samarbete mellan de olika yrkeskategorierna och där alla arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus.

Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral i omställningsarbetet mot Nära Vård. Det innebär bland annat ett personligt anpassat uppdrag med egen patientlista och ansvar för våra mest sköra äldre. Arbetssättet innebär ökade möjligheter till hembesök och därmed kunna förmedla trygghet till de patienter som behöver det bäst.

Svenstaviks hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil där vi arbetar tillsammans som ett team, PAL/PAS. Här jobbar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeut och rehabiliteringskoordinator. Vi har egen röntgenmottagning med röntgensjuksköterska, psykosocial enhet med kuratorer samt sjukgymnastik med fysioterapeuter som delas med Myrvikens hälsocentral.

ARBETSUPPGIFTER
Som legitimerad underläkare består dina arbetsuppgifter av såväl planerad mottagning som akutmottagningen. Du kommer att få träffa primärvårdens blandade patientgrupper allt från patienter med kroniska sjukdomar så som exempelvis diabetes, högt blodtryck och hjärtsvikt till patienter som är i akut behov av vård. Som legitimerad läkare hos oss erbjuds du ST-liknande förmåner med god handledning. Möjlighet finns att påbörja ST inom allmänmedicin.

Vi arbetar aktivt för att utveckla våra behandlingsinsatser, för goda levnadsvanor och för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med ett intresse för glesbygdsmedicin. Du har svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Erfarenhet av arbete med glesbygdsmedicin är meriterande, men inte ett krav.
Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten.

Som person ser vi att du är positiv, ödmjuk och föredrar att arbeta lösningsorienterat. Därtill ser vi gärna att du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du bör ha god initiativförmåga, ha ett öppet sinnelag samt vara öppen för förändringar inom verksamhetsområdet. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och professionellt ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

lmN9D59lZTZYXRsiXmFH