Leg. psykolog eller PTP-psykolog till KBT-mottagningen i Karlstad

Publicerad 24 mars 2024
📍
Värmland, Karlstad
🗓
Sista dag att söka: 23 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Om verksamheten

KBT-mottagningen är en privat verksamhet i centrala Karlstad. KBT-mottagningen bedriver samtalsbehandling, handledning, utbildning, organisationspsykologiska uppdrag samt skolpsykologiska uppdrag. KBT-mottagningen är även delaktig i att starta upp Värmlands idrottspsykologiska mottagning. Våra uppdrag kommer från privatpersoner, offentlig sektor samt näringslivet. Visionen för KBT-mottagningen är att kunna hjälpa människor till ökad livskvalitet och att sprida psykologisk kunskap på ett lättillgängligt och hållbart sätt.

Just nu består KBT-mottagningen av en anställd samt en underleverantör på deltid. Målet är att bli en mellanstor arbetsplats för psykologer, där vi tillsammans kan erbjuda en bredd av psykologisk kompetens.

KBT-mottagningen ingår i ett nätverk av vårdgivare, vilket innebär att vi dagligen träffas som kollegor med andra psykologer och psykoterapeueter, samt att vi samverkar kring fördelning av uppdrag och utvecklingsområden.

Arbetsuppgifter

Som anställd förväntas du delta i behandlingsarbete till största del. Utöver detta finns det möjlighet för dig att arbeta med handledning, utbildning, organistationspsykologiska och skolpsykologiska uppdrag. Det finns även möjlighet för dig att, utifrån erfarenhet och önskemål, bidra till att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten. I samtliga arbetsuppgifter du genomför förväntas forskning och beprövad erfarenhet ligga till grund för ditt arbetssätt.

Du som söker

KBT-mottagningen söker dig som vill vara med och skapa en arbetsplats där kvalitet och hållbarhet står i fokus för såväl arbetstagare som uppdragsgivare. Du är leg. psykolog eller PTP-psykolog och har kunskap inom/erfarenhet av KBT och beteendeanalys. Du har en god förmåga och vilja att arbeta självständigt, ta initiativ och tänka kreativt. Du behöver ha god social förmåga och ha lätt att knyta kontakt med såväl klienter som uppdragsgivare.

Rekryteringsprocess

Maila CV och personligt brev till info@kbtkarlstad.com. Intervjuer sker löpande under ansökningsprocessen. Omfattning 50-100%, enligt överenskommelse. Inledningsvis sex månaders provanställning med möjlighet till förlängning om tjänsten tillsätts av leg. psykolog. Om PTP-psykolog anställs är tjänsten ettårig utifrån Socialstyrelsens riktlinjer för PTP-psykologer, med möjlighet till tillsvidareanställning därefter.

Tillträde: enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

7BeG6JLOUcX8xMjG3NzC