Leg. Sjuksköterska sommarvikariat Bandhagshemmet.

Publicerad 21 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 21 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi söker sjuksköterska för sommarvikariat 60 procent, tre dagar per vecka. Finns eventuellt möjlighet till heltid. Vikariatet är 8 - 10 veckor. Kan bli förlängning fram till mitten av september.
Om oss
Badhagshemmet är ett drogfritt stödboende som drivs av Stockholms stad. Målgrupp är kvinnor och män som till följd av missbruk, hemlöshet, psykisk ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd och hjälp. Capio vård för hemlösa bemannar med sjuksköterska och läkare.

På Bandhagshemmet arbetar utöver vårdpersonal även socionomer och behandlingsassistenter som har lång erfarenhet av människor med denna problematik.

Din roll
På boendet arbetar sjuksköterskan självständigt i samarbete med boendets personal andra vårdgivare och socialtjänst. Tillsammans med patient och kontaktperson stödjer sjuksköterskan patienten att upprätthålla sina vårdkontakter och vid behov skapa nya kontakter. I tjänsten ingår mycket samordning av vård och planering utifrån patientens behov och möjligheter. Patientens delaktighet är central.

En viktig del av arbetet är att skapa förutsättningar för följsamhet till läkemedelsbehandling. Sjuksköterskan säkerställer att det finns recept, att läkemedel beställs från Apotek, dosettdelning och en säker administrering av läkemedel. Det ingår att delegera till boendets personal.

Patienter får hjälp med kontroll av av blodsocker och administrering av insulin.

Sjuksköterskan har öppen mottagning all vardagar. Läkare finns på plats två gånger per vecka samt vid behov som telefonkonsult.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande, givande och självständigt arbete där du får möjlighet att vara med och göra stor skillnad för människor som lever i hemlöshet. Tjänstgöring dagtid vardagar.

Om dig
Du är en erfaren sjuksköterska. Trygg att göra bedömningar och att arbeta självständigt. Du är också bra på samarbete, är flexibel och lösningsfokuserad.

Vi lägger stor vikt vid ett bra bemötande av patienterna och att du har en positiv grundsyn.

Publicerat: 2024-03-21

Sista ansökningsdag: 2024-04-21

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

mPUYEyYlCrLFqGxJyfyo