Neuropsykiatriska mott. utökar verksamheten och söker nu nya sjuksköterskor

Publicerad 8 mars 2024
📍
Jämtland Härjedalen, Östersund
🗓
Sista dag att söka: 26 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Neuropsykiatriska mottagningen växer och vi söker därför nya sjuksköterskor. Vill du bli en del av ett fantastiskt gäng sjuksköterskor? En spännande tillvaro väntar dig som vill ta steget att bli vår nästa kollega. Hos oss kommer du att få tillhöra ett team med både läkare och sjuksköterskor vilket innebär en stor trygghet för dig som nyanställd. Givetvis finns alla övriga professioner representerade såsom psykologer, kuratorer, undersköterskor samt både fysio- och arbetsterapeuter. Vår målgrupp är personer från åldern 18 år med konstaterade neuropsykiatriska funktionsnedsättningar där psykiatrisk specialistkompetens krävs.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som sjuksköterska inom psykiatrisk öppenvård är inte ett jobb för alla. På Neuropsykiatriska mottagningen bedömer vi och behandlar patienter med vissa neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, ibland i kombination med annan psykisk ohälsa.
Du som sjuksköterska blir patientens primära länk till mottagningen och en del av ditt uppdrag är att följa patientens mående och vara delaktig i dennes vård. I övrigt ingår också sedvanliga uppgifter såsom recepthantering, läkemedelsuppföljningar, provtagningar, telefonrådgivning, delta vid behandlingskonferenser och SIP-möten osv. Hos oss tillhör du ett team med erfarna sjuksköterskor och specialistläkare och dina kunskaper sätts dagligen på prov.
Du kommer att arbeta både självständigt och i team tillsammans med dina kollegor. I tät kontakt med både patienter, kollegor och vårdgrannar är du den trygga punkt som skänker hopp och gör skillnad i människors liv och blir den som sträcker ut en hand då ingen annan finns. Du har nära kontakt med många patienter vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt vara trygg i dig själv.
Sjuksköterskor inom psykiatrisk vård samordnar och leder omvårdnadsarbetet utifrån evidensbaserad kunskap samt i relation till patientens individuella behov. Ett yrke som inte lämnar någon oberörd. Vill du vara med på vår resa mot framtidens psykiatri? Vänta inte med att skicka in din ansökan.

Arbetet är förlagt under dagtid på vardagar.


KVALIFIKATIONER
Sjuksköterskeexamen.
Specialistutbildning är önskvärt.
Du är van datoranvändare och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet


ÖVRIGT
Om du är intresserad av att bli en del av vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Vi kommer att hålla intervjuer fortlöpande.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Välkommen med din ansökan!

yOZZI6hkTfxSYPRFBk0L