Noblaskolan Sundbyberg söker skolsköterska!

Publicerad 8 mars 2024
📍
Stockholm, Sundbyberg
🗓
Sista dag att söka: 24 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan består av 15 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Skolsköterska till Noblaskolan Sundbyberg

På Noblaskolan Sundbyberg går elever från förskolan upp till årskurs 9. Vi har idag cirka 70 barn på förskolan och 400 elever i grundskolan. Genom goda relationer och höga förväntningar på såväl personal som elever arbetar vi tillsammans för att erbjuda en trygg miljö, god studiero och kvalitativ undervisning. Verksamheten ligger i natursköna Ursvik, Sundbyberg.

Varje elev har inom sig det som krävs för att lyckas. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar på under varje lektion redan från grundskolan.

Skolan har ett brett elevunderlag från många olika områden, vilket bidrar till en fantastiskt fin dynamik och stämning på vår skola. Vi är otroligt stolta över alla våra elever!

Arbetsuppgifter

I arbetet som skolsköterska arbetar man främst hälsofrämjande och förebyggande. Det övergripande målet är att alla elever ska ha möjlighet att nå godkända kunskapskrav i skolan. Som skolsköterska ingår man i en samlad elevhälsa på skolan och man har ett närma samarbete med skolläkare, specialpedagog, psykolog, kurator samt rektor. En samlade elevhälsa ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter som är angelägna delar i ovan arbete.
Hälsobesöken och den öppna mottagningen är viktiga delar i att varje elev får det stöd den behöver i skolan.
Andra arbetsuppgifter är vaccinationer enligt allmänna vaccinationsprogrammet.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som skolsköterska anses det meriterande. Arbetet kräver god datorvana. Som person ska du vara strukturerad och noggrann, trivas att arbeta i tvärprofessionella team och lite av en entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg samt att tillsammans ständigt arbeta med att skapa goda relationer i alla leda.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%. Tillträde i augusti.

Sista ansökningsdag är 24e april

Kontakt

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rektor Didan Koy, didan.koy@noblaskolan.se.

Om du har frågor om den medicinska verksamheten kan du kontakta medicinsk verksamhetschef grundskolan Jenny Nordfors, jenny.nordfors@academedia.se

jWW7ioQ3lLdra3zhUCAX