Norlandia Äldreomsorg i Tvååker/Veddige söker sjuksköterska

Publicerad 2 februari 2024
📍
Halland, Varberg
🗓
Sista dag att söka: 20 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Norlandia Äldreomsorg driver tre äldreboende runt om i Varberg. Vi söker nu en sjuksköterska till våra äldreboenden Sannagården i Tvååker och Vidhöge i Veddige.

Vad innebär jobbet som sjuksköterska på Norlandia Äldreomsorg?

En sjuksköterska på Norlandia Äldreomsorg är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika situationer. Tillsammans i teamet med omvårdnadsuppgifter, rehab och chef samverkar vi kring den boende för att ge ett GOTT LIV- VARJE DAG!

Den legitimerade sjuksköterskans specifika kompetens är omvårdnad. Det omfattar både det vetenskapliga kunskapsområdet och det patientnära arbetet grundat i en humanistisk människosyn. Du ansvarar för att våra boendes behov av hälso- och sjukvård tillgodoses.

Som sjuksköterska ansvarar du för och leder omvårdnadsarbetet. Detta innebär att självständigt, i teamsamverkan och i partnerskap med den boende och dennes närstående ansvara för bedömning, diagnostik, planering, genomförande och utvärdering av omvårdnaden. En viktig uppgift är också att handleda, stödja och utbilda övrig omvårdnadspersonal och vara ett gott föredöme för dina kollegor.

Du arbetar med omtanke i allt du gör med stort eget ansvar och har förmågan att prioritera och leda andra även vid förändrade omständigheter. Flexibilitet och kollegialt samarbete är av stor vikt i uppdraget.

Om Norlandias äldreboende i Varberg
Norlandia äldreomsorg driver på uppdrag av Varbergs kommun äldreboendena Sannagården i Tvååker, Vidhöge i Veddige och Karl Nordströms väg i Varberg. Det är hemtrevliga väl inarbetade verksamheter med den äldre i fokus, vi arbetar utifrån hela teamets kompetenser och utifrån våra yrkesroller hjälps vi åt att ge förutsättningar till att den äldre har ett GOTT LIV- VARJE DAG.

För mer information om våra äldreboenden besök www.norlandia.se

Vi erbjuder dig:

- En trivsam arbetsplats där vi hjälps åt.

- Introduktion och mentor.

- Erfarna kollegor.

- Arbetstid måndag-fredag dagtid, deltid efter dina önskemål.

- Systematiskt arbete för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje

- Kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F vilket även omfattar pensionsavsättning och försäkring

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som vill göra skillnad och vill bidra till att skapa ett Gott Liv - Varje dag för våra boende. Du ska trivas med att samarbeta med andra samt ha en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund.

- Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som sjuksköterska inom äldreomsorg

- Du behöver ha god kunskap om hälso- och sjukvårdens regelverk

- Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift

- Vi ser gärna att du har kunskap att dokumentera utifrån ICF och KVÅ (internationella och nationella klassifikationer och kodverk)

- Vi vill att du har god kännedom om de nationella kvalitetsregister som är aktuella för verksamheterna

- Körkort krävs i en del anställningar

Om Norlandia Äldreomsorg
Vi är ett familjeägt företag med mer än 15 års erfarenhet av äldreomsorg. Vi erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Malmö i söder. I dagsläget driver vi ett 50-tal äldreboenden med huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Våra ledord Gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Övrig information
Anställningsform: tillsvidare

Omfattning: Enligt överenskommelse, deltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Carin Axklev

Telefonnummer 010-130 44 15

E-postadress carin.axklev@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan!

xYTjahXNNCyCo9y18t5x