Nu söker vi Sommarvikarier - Välkomna till Lackarebäck!

Publicerad 29 februari 2024
📍
Västra Götaland, Mölndal
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till en arbetsplats med hjärtat i centrum!

Lackarebäcks äldreboende ligger i ett naturskönt område i Mölndal. Boendet drivs av Attendo och består av tre olika fastigheter med totalt 120 lägenheter fördelade på 11 avdelningar med olika inriktningar inom demens och somatik.

Innanför våra väggar finns också frisörsalong, spaavdelning, fotvårdsspecialist, Folktandvården samt vårt hjärta i huset, Farbror Agdas Restaurang.

Beskrivning av tjänsterna

Vi söker dig med gediget intresse för omvårdnadsarbete som kan arbeta i sommar när vår ordinarie personal ska ha semester. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen eller har en vårdutbildning. Stor vikt läggs vid att du kan ta ansvar, jobbar från hjärtat, har ett gott bemötande och en ängels tålamod. Du kan jobba på ett fast schema och kan arbeta hel- eller deltid.

- Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

- God datorkunskap/datorvana, vi dokumenterar i Treserva

- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Vi bistår med utbildning och introduktionsdagar!

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

Vi går igenom ansökningar och kallar till intervju löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

nl9vg2Mpm52wD8CWtnh7