Omsorgspersonal ref. nr. 7/24

Publicerad 15 februari 2024
📍
Norrbotten, Kalix
🗓
Sista dag att söka: 2 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Socialförvaltningen ansvarar, på uppdrag från socialnämnden och utifrån gällande lagstiftning, för socialtjänsten i kommunen. Förvaltningens ansvarsområden omfattar Individ- och familjeomsorg, Hälso- och sjukvård samt Omsorg om äldre- och funktionshindrade. Att arbeta inom Socialförvaltningen innebär att arbeta för en god vård i utveckling och goda hållbara relationer. Kalix kommun är bland annat i framkant med nya arbetsmetoder, modern välfärdsteknik och e-hälsa för att höja kvalité, stärka den enskildes delaktighet, trygghet, säkerhet och självständighet. Inom socialförvaltningen är arbetsmiljö en viktig fråga och vår ambition är att ge alla medarbetare förutsättningar för att göra ett så bra jobb som möjligt.Vi söker nya medarbetare och kollegor till Sangis äldreboende samt hemtjänst, timanställningar och sommarvikariat.


Sommaren 2024 har vi i Sangis äldreomsorg ett erbjudande till dem vikarier som arbetar hos oss minst 8 veckor under perioden 10 juni till 25 augusti då får man 13 000 kr extra ersättning.

 


Arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal är dina huvudarbetsuppgifter omvårdnad, planering samt dokumentation och uppföljning/återkoppling i enlighet med gällande rutiner och riktlinjer.

I uppdraget ingår även att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter i enlighet med uppdrag och instruktion.

Utgångspunkten är alltid brukarens individuella behov och önskemål. Brukarinflytande och delaktighet är viktigt för oss, du har för brukaren en viktig roll som kontakt och relationsbyggare. Att samverka och hjälpa varandra är ett självklart krav hos oss.Kompetenser

Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg men vi välkomnar alla sökanden som vill vara med och göra skillnad.


Anställningen kräver att• Du ska ha fyllt 18 år
• Du tycker om att hjälpa människor och ett gott bemötande är naturligt för dig
• Du behärskar det svenska språket på ett sätt att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, både i skrift och i tal.
• Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
• Du kan arbeta med både manliga och kvinnliga brukare och arbetskamrater


Övrigt

Timanställning enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad anställning under sommaren med goda möjligheter till fortsatt anställning, sysselsättning enligt överenskommelse.

Ansökningar tas emot t.o.m. 2023-05-02

Utdrag ur belastningsregistret är ett krav för arbete inom socialförvaltningen.Villkor sommarbonus 2024

För att vara bonusberättigad ska du som semestervikarie arbeta schemalagt minst 8 veckor under perioden 10/6–25/8 (vecka 24–34) på minst 75% sysselsättningsgrad.

Bonus utgår ej om du varit frånvarande vid mer än 2 tillfällen med totalt 4 arbetsdagar under samma period.


Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.Kalix kommun är ett förvaltningsområde för finska och meänkieli. Kunskaper i dessa är meriterande.

Din ansökan behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).Kontaktpersoner

Rekryterande chef

Marika Snäll 070 605 1420


Facklig företrädare

Kommunal Norrbotten, 010-442 99 14Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

VNZ9u4Fqr8GDDCMBICNC