Omvårdnadspersonal sökes till hemtjänsten i Björknäs!

Publicerad 19 mars 2024
📍
Stockholm, Nacka
🗓
Sista dag att söka: 28 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Team Olivia Group
Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. I koncernen ingår drygt 35 bolag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg samt hemomsorg. Bolaget sysselsätter idag drygt 12 000 medarbetare och blev år 2023 utsedd till ett av årets Karriärföretag.

Olivia Hemomsorg söker nu omvårdnadspersonal vid behov till hemtjänsten i Björknäs!

Om Olivia Hemomsorg

Olivia Hemomsorg är ett väletablerat företag som ingår i koncernen Team Olivia och är idag fördelat på 18 verksamheter som alla kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar

Hos Olivia Hemomsorg får du tillfälle att arbeta vid-behov med arbetstider som varierar till dag, kväll och helgpass.
Vi ser gärna att du vill börja hos oss snart, så att vi kan påbörja ett härligt samarbete tillsammans. Uppdraget är hemma hos våra kunder i Björknäs och Nacka och man arbetar i båda verksamheterna.

Om uppdraget

Det huvudsakliga uppdraget inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalité i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta.

Vi växer och teamet med fler omvårdnadspersonal, vårdbiträde, undersköterskor. Du håller ett professionellt förhållningssätt och är flexibel och utvecklingsinriktad.
Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål.
Din arbetsplats är hemma hos våra kunder, det är viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och flexibilitet då denna roll är en vid behovsanställning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar.

- Dokumentation, riskanalyser, genomförandeplan

- Städ, tvätt, inköp, avlösning och ledsagning.

Kvalifikationer

- Du behärskar svenska språket i tal och skrift
d. v. s kunskaper i svenska motsvarande gymnasiet eller svenska som andraspråk)

Meriterande

- Vara utbildad vårdbiträde eller undersköterska

- Kunna cykla

- Körkort

- Tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen

För att lyckas med uppdraget är dina personliga egenskaper viktiga för oss

Som person tycker du om att arbeta med människor i behov av stöd. Du arbetar med positiv inställning och sprider glädje i vardagen! Att lägga fokus på möjligheter istället för problem är naturligt för dig. Vidare är du noggrann i arbetsutförande, planering och vill utföra ditt uppdrag på ett bra sätt.

De äldre du möter under din arbetsdag har behov av hjälp och stöd i sin vardag för att kunna ha möjligheten att bo kvar hemma. Din insats är viktig! Därför ser vi att du har ett varmt hjärta, är ansvarsfull och bidrar med stort engagemang. Din arbetsplats är hemma hos våra kunder. Du är respektfull och respekterar att du är i någon annans hem

- Din erfarenhet av vård och omsorgsarbete gör att du förstår att arbetet är
varierande och flexibelt.

- Viktigt att du är initiativtagande och tycker om utmaningar.

Olivia Hemomsorg

Vi är ett väletablerat företag och ingår i koncernen Team Olivia. Olivia Hemomsorg är idag fördelat på 18 verksamheter som alla kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar.

Vårt erbjudande till dig

- Ett varierande arbete med stort eget ansvar

- Utvecklingsmöjligheter

- Trivsamma kollegor i en utvecklande arbetsmiljö med öppen och
familjär arbetsgemenskap

Om uppdraget

-
Arbetstider är varierande: dag, kväll, helg

-
Anställningsform: Timanställning

-
Önskad start för uppdraget: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.Tjänsten omfattas av bakgrundskontroll och registerkontroll.

Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker samt att vi begär en gedigen bakgrundskontroll.Ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat.

Vi kommer ta en första kontakt via mail om din ansökan låter intressant!

Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Varmt välkommen med din ansökan!

hyjTTTTYnAC42v8w6oxz