Omvårdnadspersonal, sommarvikarie 2024, Frykens vårdboende, Norlandia Äl...

Publicerad 11 januari 2024
📍
Värmland, Karlstad
🗓
Sista dag att söka: 29 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Frykens vårdboende i Karlstad. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia Äldreomsorg?

Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och meningsfull tillvaro på ålderns höst. Vi utgår alltid ifrån den boendes vilja och egna förmåga och ser till det friska. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att utföra en värdig och god omsorg och omvårdnad utifrån den boendes individuella behov. Förekommande arbetsuppgifter kan tex vara hjälp med den dagliga omvårdnaden, medicin givning, dokumentation, stöttning vid aktiviteter, beredning av måltider samt städ i de boendes lägenheter. Kort sammanfattat - ett mycket spännande och utmanande jobb. Du arbetar utifrån ett schema som innebär både dag- kväll- och helgtjänstgöring.Om Frykens vårdboende

Boendet ligger centralt på Rud i Karlstad. Boendet har i dagsläget 45 lägenheter och 40 personal. Vi är boende för personer med någon form av demensdiagnos. Vi jobbar efter mottot "Ett gott liv varje dag". Stor hänsyn tas till de boendes individuella önskemål i vardagen. Gemensamma aktiviteter erbjuds av aktivitetssamordnare varje vardag.

Vem söker vi?

Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en god förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren.

- Vi söker i första hand dig som har någon form av vårdutbildning.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god datorvana och systemkunskap.

- Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten.

- Du ska kunna visa upp ett utdrag från polisregistret.

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2024

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-06-15

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Jörgen Dahl Larsson, Enhetschef, tel 010-761 28 68, jorgen.dahl.larsson@norlandia.com

Cina Fallgren, Samordnare, tel 010-761 28 63, samordnare.fryken@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan!

PvIczOuWHh45zDlDatw6