Operationssjuksköterska

Publicerad 7 december 2023
📍
Kalmar, Västervik
🗓
Sista dag att söka: 5 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett lärorikt och varierande uppdrag som operationssjuksköterska hos oss på Centraloperation/Gyn-operation, Västerviks Sjukhus.

Vår arbetsplats består av centraloperation, en gynekologisk operation samt sterilcentral där vi bedriver verksamhet inriktad på operationssjukvård, pre- och postoperativ vård, akut omhändertagande samt produktion av sterilgods. Hos oss blir du en del av det multiprofessionella teamet som satsar på hög produktion genom effektivitet, goda flöden, nära samarbete och snabba beslutsvägar. Tillsammans arbetar vi mot vår gemensamma målsättning att ge våra patienter den bästa vården, som kännetecknas av ett gott bemötande, hög kvalité och tillgänglighet som utförs med stor yrkesskicklighet.

Vi söker
Vi söker dig med specialistutbildning inom operationssjukvård, tidigare erfarenhet inom ortopedi, gynekologi eller kirurgi ses som meriterande, men inte som krav.
En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du, liksom vi, ser värdet i ett gott samarbete och ett bra arbetsklimat där du bidrar genom ditt engagemang, kunskap och erfarenhet. Du är kommunikativ och har ett professionellt, trevligt förhållningssätt gentemot de du möter och ser samverkan, både inom den egna avdelningen, som med övriga verksamheter på sjukhuset som en självklarhet. Vi söker dig som vill bli en del av vårt sammansvetsade gäng.
På operation har vi roligt på jobbet, vi är stolta över vad vi åstadkommer, varje dag. Om du vill ha ett högteknologiskt jobb där du hela tiden får chans att lära dig nya saker har vi jobbet för dig. På vårt sjukhus har vi god sammanhållning så du kommer lära känna de olika operatörerna, något som gör arbetet både på och utanför operationssalen trevligare. Är du en person som gillar det sociala samspelet och som tycker om att jobba brett kommer du passa hos oss. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Vi tillämpar löpande urval, tillsättning av tjänsten kan komma ske före sista ansökningsdag. Vi är nyfikna på dig  varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats
Operations-och Intensivvårdskliniken bedriver en avancerad verksamhet som vi är stolta över. Vårt arbete är inspirerande och utmanande, genom vårt teamarbete gör vi skillnad-tillsammans. Som operationssjuksköterska är du med där det händer! Du lägger din energi och omtanke på en patient åt gången och är en viktig spelare för att patienten får rätt vård och att operationerna genomförs på ett säkert sätt. Som operationssjuksköterska hos oss är du inriktad mot specialiteter som ortopedi, kirurgi, urologi och gynekologi. Välkommen till en klinik med mycket kunskap och yrkesstolthet som har roligt tillsammans! 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

15zHBe1vENe6sGGFdUtf