Operationssjuksköterska till Operationsavdelningen Lindesbergs lasarett

Publicerad 7 maj 2024
📍
Örebro, Lindesberg
🗓
Sista dag att söka: 30 juni 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?


Genererad sammanfattning av annonsen

Operationssjuksköterska till Operationsavdelningen på Lindesbergs lasarett. Varierande och stimulerande arbetsuppgifter inom ortopedi, kirurgi, ÖNH och gynekologi. Möjlighet att ingå i ett stabilt och glatt team med god sammanhållning.

Lön: Se SCB:s snittlön här

I ditt dagliga arbete kan du förvänta dig:

  • Arbetet varierar i ett välplanerat flöde inom en bred verksamhet. Verksamheten inkluderar ortopedisk ledprotesverksamhet, kirurgi med fokus på gallkirurgi och överviktskirurgi, öron-näsa-halskirurgi samt gynekologiska ingrepp i dagkirurgi. Mottagning av både elektiva och akuta patienter. Bemanning dygnet runt.

Vad arbetsplatsen erbjuder:

  • Möjlighet att ingå i ett stabilt och glatt team med god sammanhållning. Stor vikt läggs vid teamarbete och gemensam kunskap och erfarenhet. Varierande och stimulerande arbetsuppgifter inom en vänlig och familjär atmosfär.

Kvalifikationer/meriterande:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. God samarbetsförmåga, flexibilitet och gott bemötande. Ansvarsfull, strukturerad och skapar en trevlig miljö för kollegor och patienter. Positiv person som kan arbeta i högt tempo och är öppen för att lära sig nya saker.

Orginalannons

TewrrEhV9V1FPWpl4eNf